Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
2179
7

Николай КОСТОВ: «Болельщикам нужно набраться терпения»

Болгарин собирается сделать во Львове сильную команду, которая будет бороться за самые высокие места

Николай КОСТОВ: «Болельщикам нужно набраться терпения»

Післяматчева прес-конференція у Луганську тривала не більше 30 секунд. Головний тренер «Карпат» Ніколай Костов був відверто розчарований не так результатом матчу, як подіями на полі, що призвели до поразки його команди. Однак перед поверненням до Львова болгарський спеціаліст погодився відверто розповісти Інформаційному центру клубу про команду і про те, що заважає їй здобувати очки.

 – Відомо, що команді треба організувати гру. Для мене ця проблема стоїть на першому місці. Але я бачу, що гра покращується. У Луганську вже не було тієї монотонності, як у попередніх матчах. Хлопці добре боролися, перекривали центральну зону, атакували агресивно. Однак підсумковий результат не на нашу користь. На жаль, суддівські рішення та помилки вплинули на результат. Одразу після фінального свистка ми переглядали момент з незарахованим голом Лукаса. Суддя зафіксував офсайд, хоч його там не було. У меншості ми забили два голи, але один з них нам не зарахували. То як ми можемо говорити про результат, якщо судді так фатально помиляються? На жаль, це впливає на гравців у психологічному плані, звісно, мене це також хвилює.

– На ваш погляд, мова йде про систематичність помилок чи все ж це прикрі випадковості і не більше?

 – Я не хочу говорити чогось такого, що могло б зашкодити нашому клубу. Але у мене є таке суб’єктивне враження, що нас просто закреслили. Цю думку я не розвиватиму. Так, у нас зараз є проблеми з грою. Але я можу пообіцяти, що ми зробимо дуже сильну команду, що буде набирати очки і боротися за високі місця.

– В останніх матчах ви постійно даєте шанс молодим карпатівцям. Чи влаштувала вас гра Тараса Пучковського у матчі проти «Зорі»?

 – Так, він був небезпечним для суперника, особливо, коли з’являлися вільні зони. Правда, партнери не завжди постачали його якісними передачами. Щодо помилок – я знав, що вони будуть. Це нормально, адже Тарас – молодий хлопець. У нього все попереду.

– Будете й надалі молодим довіряти?

 – Постійно! Всі отримають свій шанс. Той же Микола Жовтюк. Він готовий грати в нашій команді. Я радий, що молоді виконавці розуміють нашу філософію. Вони підготовлені на високому рівні, нам залишилося розвивати їхні якості.

– Чому в заявці не було Гладкого і Кенії?

 – В основі грає 11 футболістів, а в заявці їх може бути не більше 18-и.

– Екс-гравець «Карпат» Юрій Беньо сказав, що вам просто необхідні зимові збори...

 – Правильно, я так і домовився з нашим керівництвом. Зима – це дуже важливий період для нас. Треба підготуватися і психологічно, і фізично. У другому колі вже гратимуть ті, хто заслужить це право і той, хто зможе підвищувати імідж клубу.

– Скажіть, які перспективи в Армана Кен Елли? Він не грає в основі, бо не готовий?

 – Він хлопець талановитий. Не може такого бути, що він не готовий. Хіба що, не готовий до чоловічого футболу. А техніка і школа в нього є – все ж він вихованець «Барселони». Не знаю, як буде далі. Йому треба адаптуватися до жорсткого українського футболу.

– Тренере, у вас є можливість звернутися до наших фанатів...

 – Я знаю, що становище, в якому опинилася наша команда, хвилює місто і фанів. Проте ми не повинні псувати стосунки. Треба терпіння. Ми налагоджуємо новий стиль гри, а це не просто. Гравцям також не зручно, коли тренери змінюються. Ми розберемося з нашим проблемами. Команда додає, у гравців з’явився дух. «Карпати» будуть грати кожен матч до кінця.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sheva72
сказав все правильно.мінімум в чотирьох іграх судді відібрали очки.реально наше місце в середині турнірної таблиці.думаю з костовим в другому колі буде грати набагато краще.костов хороший тренер
bandera.lev
УДАЧІ!
mafiozi-LVIV
Оно у нас есть,мы набрались его еще в прошлом сезоне!
eclipse21
Николай КОСТОВ: «Болельщикам нужно набраться терпения»------та куда вже його набирати????
chapliy1995
Якшо буде таке суддівство то можуть опинитись в перші лігі за про суддів!!!Бо судді завжди помиляються не на користь Карпат.
vovann33
Де,в першій лізі?
Noortik
Костову я вірю