Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат мира
|
2458
0

Со сборной Украины - в Болгарию!

Билет на матч сборной Украины с Черногорией дает шанс выиграть тур в Болгарию

Со сборной Украины - в Болгарию!

 

Шановні вболівальники!
 
Нагадуємо, що на сайті Sport.ua Ви можете придбати квитки на матч кваліфікаційного турніру на Кубок Світу 2014 ФІФА ™ між національними збірними України та Чорногорії.
 
Матч відбудеться 16 жовтня у Києві на НСК «Олімпійський» о 21:00.
 
Даний матч стане першим домашнім поєдинком збірної на її шляху до Бразилії. Тому гравцям надзвичайно важливі гостинна домашня атмосфера та віра і підтримка вболівальників.
 
В свою чергу, кожен вболівальник, що спостерігатиме за грою збірних України та Чорногорії з трибун НСК «Олімпійський», отримає можливість вирушити на наступний виїзний матч національної збірної, що відбудеться 14 листопада 2012 року у місті Бургас.
 
Безпосередньо на матчі буде розіграний тур на 2-х на гру Болгарія – Україна. Переможці вирушать до Болгарії у складі спеціалізованої групи. Окрім цього, під час матчу Україна – Чорногорія кожен спритний вболівальник матиме можливість впіймати ексклюзивний м’яч з фото гравців збірної. Футболісти виб’ють на трибуни 11 м’ячів. Подаруйте нашій збірній по-справжньому домашній прийом та отримайте шанс вирушити зі збірною України до Болгарії!
 
До того ж, саме зараз, під час осінніх кваліфікаційних матчів на Кубок Світу, ми станемо свідками народження нової збірної, в якій вдало поєднані досвід і професіоналізм та молодість і енергія.
 
Молодість помножена на Досвід – основні складові успіху національної збірної на шляху до перемоги!
 
УФИ

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.