Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 октября 2012, 12:46
1746
1

Александр ГЛАДКИЙ: «Два-три дня на трезвый анализ»

Форвард «Карпат» о матче минувшего тура

| Обновлено 02 октября 2012, 12:46
1746
1
Александр ГЛАДКИЙ: «Два-три дня на трезвый анализ»

Центрфорвард «Карпат» Олександр Гладкий у грі з «Арсеналом» з’явився на полі на звичній для себе позиції, замінивши свого тезку Кас’яна на 65-ій хвилині. І вже за дві хвилини отримав чудову нагоду вивести свою команду вперед. Однак стати героєм зустрічі цьго разу 10-му номеру «зелено-білих» не судилося...

– Сашко, якою була установка тренера, коли ти виходив на заміну?
– Тренер попросив мене чіплятися за м’яч, намагатися побільше тиснути на оборону «Арсенала» та створювати моменти в передній лінії. Головне було підсилити гру команди в атаці, адже нам необхідно було перемагати, а рахунок був нічийним – 1:1.
 
– За першим таймом ти спостерігав з лави запасних. Як думаєш, чому в першій половині гри «Карпати» зіграли гірше, ніж у другій?
– Тут є багато нюансів, про які я б не хотів говорити. Бо по-перше, не є тренером, а по-друге, у матчі я приймав участь лише трохи більше, ніж пів тайму, і думаю, робити висновки щодо якості гри вголос з мого боку буде не коректно. Тим паче, поєдинок щойно закінчився і зараз у нас ще говорить не тверезий аналіз того, що відбулося, а емоції. Ми це зробимо через день-два, коли заспокоїмося. Нам потрібно це все розібрати в середині колективу. Так що сядемо з нашим тренером, обговоримо, що ми зробили добре, а що не правильно. 
 
– У сьогоднішній грі «Арсенал» тебе особисто чимось здивував?
– Хороша команда з підбором насправді кваліфікованих футболістів, яка збалансовано грає як в обороні, так і в передній лінії. Відчувається тренерська рука – у них дуже добре поставлена командна гра. Мені подобається, як грає «Арсенал», і сьогодні я мав ще одну нагоду переконатися, що вони недаремно займають місце у верхній частині таблиці. 
 
– Щойно ти з’явився на полі, в тебе була хороша можливість забити. Прокоментуй цей епізод. 
– Кополовець зробив прострільну передачу з лівого флангу. Симоненко не влучив по м’ячу і той опинився у мене. До воріт було не далеко і я одразу вирішив пробити – першим дотиком прийняв, другим пробив. Шкода, що не влучив у нижній кут. Міг бути красивий гол, а головне, ми б вийшли вперед. Але що тепер про це говорити...
 
– М’яч пройшов за лічені сантиметри від лівої стійки воріт Паньківа. Ти пробивав саме у ближню «шістку» чи просто бив, щоб влучити у рамку?
– Та ні, хотів вразити нижній кут, тому трохи й забракло влучності. Думаю, коли б просто бив у площину воріт, то швидше за все, не промахнувся б. 
 
– Рахунок по грі?
– Так. Обидві команди по разу відзначились і мали нагоди забити ще, але більше це зробити не вдалося нікому. Та я не думаю, що команди грали на нічию. Відчувалося, що і «Карпати», і «Арсенал» до останнього сподівалися вирвати перемогу. Однак все закінчилося поділом очок.
 
– Тренер та гравці «Арсенала» не задоволені таким підсумком. А «Карпати» такий рахунок влаштував?
– Ми грали вдома і, зрозуміло, розраховували на перемогу. Однак коли брати всю гру, то думаю, нічия для нас не є поганим результатом. 
 
– І останнє запитання: ти не так часто виходиш на поле...
– На жаль, так. Але зіграв на Кубок у Молодіжному, сьогодні вийшов на заміну і мав шанс забити. Потроху набираю форму, тож сподіваюся вже в найближчих іграх принесу «Карпатам» користь.
 
Інформаційний центр ФК «Карпати» 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
shefsuhiv76
Александр ГЛАДКИЙ: «Два-три дня на трезвый анализ»
)))))))))))))
довго ж ти виходиш з запою , Сашуя !