Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 02 октября 2012, 12:17
2592
1

Политехника пошла по пути футбольных Карпат

Открытое письмо Президента БК «Политехника-Галичина»

| Обновлено 02 октября 2012, 12:17
2592
1
Политехника пошла по пути футбольных Карпат
Александр Лазорко

Шановні вболівальники «Політехніки-Галичини»!

Наша команда пережила непрості часи та не зовсім вдалі сезони, бронзовий зліт і неодноразові падіння, зміну командного і тренерського складів. Проте єдине, що залишалось незмінним протягом цього періоду часу – це ваша підтримка та безперечна віра в свою команду, незалежно від результатів матчів та досягнень в турнірній таблиці, - за що щиро вам дякую!

З початком нової сторінки історії цього сезону я перш за все хотів би почути думку найважливіших в баскетболі людей, заради яких збирається на паркеті команда, розвивається та змінюється клуб, і народжується жага до перемог та медалей - наших глядачів, прихильників та палких уболівальників!

Тому, якщо ти любиш баскетбол настільки, наскільки люблю його я, незважаючи на твій вік і статус, незалежно від того чи ти палкий фанат, чи поважний вболівальник, якщо тобі є що сказати - я готовий особисто вислухати всі коментарі, зауваження, пропозиції та ідеї щодо розширення нового успішного баскетбольного клубу «Політехніка-Галичина»!

Вперше в історії львівського баскетболу тобі випадає унікальний шанс долучитись до керівництва клубу, створити та підтримати нову команду твого рідного міста! Я зустрінусь і вислухаю кожного, хто вірить в «Політехніку-Галичину» та готовий відродити її славу!

Зустрічі відбуватимуться у дні проведення домашніх матчів «Політехніки-Галичини» протягом двох годин перед початком ігор. Попередній запис за тел. 244-26-92 або за e-mail: bclp@bigmir.net.

   З повагою та надією на співпрацю,
   Президент БК «Політехніка-Галичина»
   Олександр Лазорко


БК «Політехніка-Галичина»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
shefsuhiv76
ну прямо якась чума по Львову прокотилась - всі начальники захворіли на "передачу клубу болільникам"