Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 01 октября 2012, 11:52
1144
1

Семир ШТИЛИЧ: «Мы потеряли 2 очка в матче с Арсеналом»

Плеймейкер «Карпат» о матче с киевским клубом

| Обновлено 01 октября 2012, 11:52
1144
1
Семир ШТИЛИЧ: «Мы потеряли 2 очка в матче с Арсеналом»

Витончена техніка та прекрасне бачення поля – такими козирями користувався боснійський плеймейкер «Карпат» Семір Штіліч. У матчі проти «Арсенала», як і в попередніх поєдинках, він знову був на полі помітною фігурою.

«Гра була важка, ви ж бачили, як «Арсенал» потужно атакував. Нам було не просто, доводилося постійно бути в тонусі. Кияни не дали б нам розслабилися. Попри це я вважаю, що ми втратили два очки, хоча б через те, що грали вдома. А тут ми просто зобов’язані перемагати своїх суперників. Думаю, що нам треба ще багато працювати і вдосконалювати свою гру» – каже Семір.

Зачепив боснієць і момент, що трапився наприкінці першого тайму. Тоді, нагадаємо, Штіліч упав у боротьбі з Паньківим, але суддя не повірив у те, що мало місце порушення правил. У результаті карпатівець побачив перед собою жовту картку. «Я не впевнений, що у цьому епізоді можна було призначати пенальті. Незначний контакт з боку воротаря «Арсенала» все ж був. Ситуація для судді була доволі складна, він не міг усе побачити. Можу сказати одне – я не симулював. Не люблю «театри» на полі, поважаю принцип чесної гри. Але і суддю не звинувачую – він вирішив покарати мене карткою, це його право. Хоча, ще раз скажу, я не «малював» своє падіння».

«Нам треба виграти. Якщо не брати до уваги матч на Кубок, то ми вже давно не перемагали. Коли це трапиться, буде усім спокійніше» – підсумував боснієць.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
BondVoyt
Семір Штіліч - класний гравець!!
Бачив його гру проти "Динамо" у попередньому турі... Був здивований його технікою, баченням поля, впевненістю у власних діях!
Та й Хачеріді в тому матчі за 5 хвилин встиг пару разів отримати поміж ніг після чудових дій Штіліча...