Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1869
0

Ураган – Ураган-2 – 6:2

«Ураганівці» впевнено переграли своїх дублерів

Ураган – Ураган-2 – 6:2

У суботу, 29 вересня, вперше в історії між собою зустрічалися дві команди «Урагану» - «основа» проти дублю. Якщо команда Екстра-ліги згідно календаря пропускала третій тур, то «Ураган-2» готується дебютувати в першій лізі. Контрольний поєдинок відбувся в оновленому залі Муніципального ФОК, де прийматиме своїх суперників першолігова команда.

Перший тайм «ураганівського дербі» пройшов за рівної боротьби, причому підопічні Івана Скіцка виглядали дещо цікавіше своїх старших одноклубників, намагаючись ні в чому поступатися більш досвідченим колегам. До перерви був забитий лише один м'яч - він на рахунку капітана «Урагану» Романа Кіндратіва.

А от після відпочинку досвід та індивідуальна майстерність таки далися взнаки. Красива комбінація після виходу 3 в 2, завдяки якій Дмитро Косатенко зрівняв рахунок, лише розізлила підопічних Сергія Гупаленка. Впродовж трьох хвилин вони забили три м'ячі, причому у двох епізодах не обійшлось без прикрих помилок голкіпера. Якщо Максим Павлюк після прострілу Євгена Валєнка вдало зіграв на «п'ятачку», то дальні удари Романа Кордоби і Тараса Шурака явно не були з розряду «мертвих» м'ячів.

На 28-й хвилині Андрій Жила із забійної позиції влучив у перекладину воріт Кирила Ципуна, а в швидкій контратаці у відповідь не пощастило вже «Урагану-2». Молодий кіпер Василь Кучера знову грубо помилився при виході з воріт і дозволив відзначитися Сергію Крикуну. Через три хвилини Петро Шотурма фактично зняв питання щодо переможця, до кінця догравши ігровий епізод - на добиванні після свого ж удару він спрямував м'яча у «дев'ятку».

Втім останнє слово у цьому матчі було за молодими «ураганівцями» - другий гол на рахунку Михайла Зварича. За 2,28 до фінальної сирени Іван Скіцко випустив на майданчик п'ятого польового, однак у більшості його підопічним вразити ворота «Урагану» бодай ще раз не вдалося - 6:2.

«Ураган»: Колток (Ципун, 21) - Валєнко, Шотурма, Корсун, Павлюк - Кіндратів, Кордоба, Королишин, Аветисян - Шурак, Тменов, Маржановський, Крикун
«Ураган-2»: Кучера - Власович, Жила, Горбатий, Боргун - Зварич, Тарасович, Чамуха, Баланик - Антімонов, Косатенко, Горпинич, Красій
Голи: Кіндратів (4), Павлюк (22), Кордоба (23), Шурак (24), Крикун (28), Шотурма (31) - Косатенко (22), Зварич (35)

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.