Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 28 сентября 2012, 12:19
12404
84

Анатолий КОНЬКОВ: «Решение Блохина не совсем правильное»

Президент ФФУ поделился мнением об уходе Блохина с поста главного тренера сборной

| Обновлено 28 сентября 2012, 12:19
12404
84
Анатолий КОНЬКОВ: «Решение Блохина не совсем правильное»

−  Звістка про те, що Олег Блохін став головним тренером «Динамо» та покидає збірну нас шокувала, такого ми не очікували. Всі наші зусилля були направлені на створення ідеальних  умов для підготовки національної збірної, тож такий поворот подій нас по-справжньому здивував та засмутив. Але рішення вже прийнято, це доленосне рішення для Олега Володимировича і ми його прийняли. Напевне, це рішення є не зовсім правильним по відношенню до українського футболу, але це вибір Блохіна, нам лишається тільки його прийняти.

−  Блохін написав заяву на звільнення? Коли його буде звільнено, і хто буде готувати  збірну до матчів проти команд Молдови та Чорногорії?
− Олег Блохін справді подав заяву на звільнення, проте написана вона у некоректній формі, що фактично означає, що ніякої заяви на сьогоднішній день немає і Олег Блохін залишається тренером збірної. Я мав розмову з ним, і нами було досягнуто домовленості про те, що він підготує збірну до двох найближчих матчів проти Молдови та Чорногорії. На яких умовах − чи згідно контракту, чи на громадських засадах − ми поговоримо пізніше. Найголовніше, що Олегу Блохіну зараз треба зосередитись на підготовці збірної до важливих матчів та досягненні позитивного результату. Це і є найбільшим пріоритетом на даний момент.
 
 − Чи відповідає дійсності те, що разом з Олегом Блохіним йдуть зі збірної ще два тренери − Андрій Баль та Юрій Роменський?
−  Ми не отримували від них жодних заяв, тож на сьогоднішній день вони залишаються тренерами національної збірної. Якщо щось зміниться − ми обов’язково повідомимо про це.
 
− Вже почались пошуки нового головного тренера? Коли можна чекати на його призначення?
−  Зараз у національної збірної є головний тренер − Олег Блохін. Пошуки головного тренера почнуться лише тоді, коли ми отримаємо офіційну заяву про звільнення від нього. Але ми готові до цього. Нещодавно нами було призначено голову комітету національних збірних та голову  тренерської ради − Михайла Фоменка. Пошук нового головного тренера − його компетенція, тож ми будемо чекати пропозицій від нього.
 
− На посаду головного тренера Вами будуть розглядатися лише українські тренери, чи можливо призначення іноземного спеціаліста?
−  Відповідно до останнього рішення Виконавчого комітету, підбором тренерського складу всіх збірних буде займатися комітет національних збірних та тренерська рада. Ними будуть виноситись кандидатури тренерів, які будуть затверджуватись на Виконкомі. Цим питанням буде займатися М. Фоменко. Він вивчить це питання та запропонує нам кандидатури, і після цього можна буде більш предметно говорити.
 
− Чи може зміна тренера позначитись на моральному стані гравців, а відповідно  на грі та результаті національної збірної?
− Я впевнений, що це не позначиться на грі. Ми зробили все, що від нас залежить, для того, щоб в команді був здоровий мікроклімат.
 
− Можна очікувати на те, що новий головний тренер буде готувати збірну до товариського матчу зі збірною Болгарії (14 листопада, місто Бургас)?
− Зараз важко відповісти на це питання. Нами розглядаються різні варіанти − в залежності від ситуації готувати збірну може призначений виконуючий обов’язки головного тренера, а, можливо, якщо ми до того часу ще не визначимося з головним тренером, то запросимо когось із клубних тренерів. Проте рішення, повторюю, буде прийняте пізніше.
 
− Зараз в засобах масової інформації активно обговорюються кандидатури Миколи  Павлова та Мирона Маркевича. Чи розглядаються Вами ці спеціалісти?
− Питання щодо будь-яких кандидатур наразі не розглядалось.

ФФУ

 

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 84
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alex_echo
Блохін, до речі, ніколи не приховував, що хочетренувати саме Динамо. Це у Сурків треба спитати, чому він цього не міг зробити раніше, а не рятувати команду під час чемпіонату та групового раунду ЛЧ.
taker.ua
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
tarakan48
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
shoni7
Нашли кому доверить...фоменко.Маркевича ставьте
Читланин
Коньков ну ты лошааааааааааааара
pinboll
Да и сборная тоже
manumi
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Nord-West
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
qclam
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
karron
Блохін не кинув збірну і пішов А спочатку домовився з ФФУ що буде тренувати збірну ще два матчі і за цей час вони мають підшукати тренера до речі на це також погодилися і в ФФУ Так що про якусь там зраду не кричіть
RomarioUA
Коньков разговаривать умеет, оказывается. Точнее, звуки издавать
podrobnosty
Пусть ему ахметка подскажет - кто будет у него тренер... какой нибудь донецкий парень, чтоб обязательно шахтеров в сборную ставил, а то на евро они остались обиженными
lvros
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
ramzes92012
зато в сборной будет нрмальный тренер
airwolf77
похож на В.Ф.Я.
Болела со стажем
если что, то кроме "патриотов" я ни в первом, ни во втором случае никого не осуждал.. это был некий риторический вопрос.. можно сказать о двойных стандартах..
klimische
Я почему-то уверен, что Вы поступили бы точно также!
wowchar
у Мирона небыло выбора однозначно(у блхина сво причины))это реальная жизнь !эх был бы у мяня такой выбор))))))))
conquistador
не у Мирона, а у Яріка Мирон, просто, зробив свій вибір