Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Профессиональный бокс
|
3763
0

Володимир Кличко обирає суперника

Найбільш імовірним суперником Кличка-молодшого буде колишній власник титулу чемпіона світу за версією IBU

Чемпіон світу за версіями IBF і IBO у суперважкій вазі Володимир Кличко (на фото) 11 листопада на арені всесвітньо відомого нью-йоркського залу Madison Square Garden проведе свій наступний бій.    
 
 Найбільш імовірним суперником Кличка-молодшого буде колишній власник титулу чемпіона світу за версією IBU, а на сьогодні - чемпіон за версіями USBA, WBO NABO та NABA 34-річний американець Шаннон The Brooklyn Бріггс, який провів на рингу 47 боїв (47-4-1, 41 KO). Боксерам залишилось лише узгодити фінансовий бік бою.

Однак прес-аташе Кличка-молодшого Юрій Нестеренко не виключає, що в українського боксера є можливість зустрітися на рингу з переможцем бою між росіянином Олегом Маскаєвим та Хасімом Рахманом (відбудеться 12 серпня), але лише в тому випадку, якщо бій завершиться без травм.

Натомість з’явилась інформація, що проведения бою з Бріггсом є під загрозою через великі фінансові вимоги американця. Шеннон Бріггс запросив за зустріч з українцем на рингу гонорар в розмірі 1,5 млн. доларів. Але сьогодні “ринкова вартість” Бріггса становить 600-800 тисяч доларів.

Тренер Володимира Емануель Стюард не виключає також бою з Хасімом Рахманом, оскільки перемога над ним дає можливість заволодіти чемпіонським поясом WBC, яким колись володів старший з братів Кличків – Віталій. Стюард також висловив впевненість, що Віталій все-таки зважитися повернутись у великий бокс. 

Данило Романенко, газета Високий Замок

бокс
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.