Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2564
0

Кількість дітей в ДЮСШ Ураган збільшилася вдвічі

Вже сьогодні можна говорити про небувалий приріст юних спортсменів у лавах франкіського футзалу

Кількість дітей в ДЮСШ Ураган збільшилася вдвічі

До кінця вересня триває набір в дитячо-юнацьку спортивну школу «Ураган», проте вже сьогодні можна говорити про небувалий приріст юних спортсменів у лавах івано-франкіського футзалу. За словами нового головного тренера ДЮСШ «Ураган» Володимира Слободяна, групи переповнені, кількість дітей в деяких групах збільшилась вдвічі.

Приємно, що спостерігається тенденція до популяризації футзалу та ДЮСШ «Ураган» відповідно. «Розвиток та популяризація школи неминучі, адже свою роль у цьому відіграють статус та бренд головної команди «Ураган», минулорічний Шкільний турнір з футзалу «Кубок президента НФК «Ураган» Олександра Бубена» та високий рівень організації самої школи», - стверджує головний тренер ДЮСШ.

Варто зазначити, що івано-франківський підхід до підготовки футзалістів знають не тільки в області, але й поза її межами. За словами Володимира Ярославовича, зацікавленість зростає тому, що керівництво клубу робить все можливе для успішного розвитку ДЮСШ, це і гарно обладнаний спортивний зал, й інвентар, й вирішення транспортних проблем учнів спортивної школи. На базі спортивної школи функціонує спеціально виділений транспорт, який возить дітей на тренування. Проте найбільшою перевагою ДЮСШ «Ураган» вважає професійний підхід тренерів до своєї роботи.

«У нас категорично заборонена лайка і нецензурна лексика з боку тренерів, ми дуже адекватно і толерантно ставимось до вихованців, навіть у найнеприємніших ситуаціях. Це наша принципова позиція. Саме тому батьки нам довіряють, а діти почувають себе комфортно», - говорить Володимир Слободян.

Керівництво НФК «Ураган» має особливе бачення розвитку ДЮСШ. У зв'язку із чисельним збільшенням вихованців школи вже у жовтні заплановане використання ще одного спортивного залу, планується часткова реорганізація груп, у планах виступи на змаганнях та інше. На разі набір у дитячо-юнацьку спортивну школу ще триває, тому у всіх бажаючих є можливість долучитися до футзальної сім'ї під назвою «Ураган».

Олена ЯРЕМЧУК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.