Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 сентября 2012, 14:56
804
0

Дмитрий ТРУХИН: «Хорошо, что удержали ничью»

Футболист «Говерлы» поделился впечатлениями от поединка с запорожским «Металлургом»

| Обновлено 17 сентября 2012, 14:56
804
0
Дмитрий ТРУХИН: «Хорошо, что удержали ничью»
Дмитрий Трухин

- Дмитре, як оцінюєш поєдинок в Запоріжжі?
- Розділив би гру на два відрізки: до 30-ї хвилини та після…. В першій частині думав, що зможемо як мінімум забити ще бодай два м’ячі. Але після 30-ї хвилини ці сподівання розтанули. Ми почали робити незрозумілі помилки, втратили ініціативу, перестали контролювати м’яч, гра перевернулася з ніг на голову. Як наслідок, пропустили гол, добре, що втримали нічийний результат.

- У минулому сезоні, саме твій гол приніс перемогу над запорізькою командою, яка була нашим головним конкурентом у боротьбі за путівку до прем’єр-ліги. А в цьому матчі віддав гольову передачу. Цікаво чи змінився стиль гри «металургів» у порівнянні з минулим сезоном?
- Ця команда більш акцентовано стала грати в атаці, можливо це було зумовлено, тим, що ми підсіли. Не думаю, що за пару днів Кварцяний, щось кардинально поміняв стиль гри «Металурга».

- Зараз на нас очікує поєдинок 1/16 Кубка України в Харкові. Цей матч стане своєрідною розминкою перед домашнім поєдинком з донецьким «Металургом», чи все ж гратимемо на перемогу з «Геліосом»?
- Звісно, для нас пріоритет – чемпіонат, але в Харкові гратимемо на перемогу, цього від нас хоче й керівництво клубу. Через призму матчу з «Геліосом» готуватимемося до домашньої зустрічі з донеччанами.

Інформаційний відділ ФК «Говерла»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.