Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
2445
6

СТЕФАНКІВ: «Жеребкування було явно не прихильним до Енергії»

Президент «Енергії» Олександр СТЕФАНКІВ про результати жеребкування елітного раунду Кубку УЄФА

СТЕФАНКІВ: «Жеребкування було явно не прихильним до Енергії»

У розіграші Кубка УЄФА 2012-2013 років львівській «Енергії» із самого початку не таланило із жеребкуванням. Команді випали достатньо сильні суперники в основному раунді євротурніру, на стадії елітного раунду «енергетики» знову в групі смерті.

І як тут не згадати міні-турнір в чеському Хрудімі. «Ера Пак» там посів друге місце, а «Енергія» - перше. І порівняйте наших і їхніх суперників (Усі групи елітного раунду Кубка УЄФА можна переглянути тут).

- Як оціните результати жеребкування?
- Напередодні сподівалися, що жереб буде милостивим до «Енергії». Але цього разу не судилося. Нам попалася найсильніша сіяна команда та найсильніша несіяна. А відтак, можна сказати, що жеребкування було явно не прихильним до «Енергії». Хоча, з іншого боку, цікаво буде подивитися де на тлі таких суперників перебуває чемпіон України «Енергія».   

- Хто на вашу думку фаворит групи – «Ель Посо Мурсія» чи «Динамо»?
- Як на мене, це два рівноцінні претенденти на перемогу і в боротьбі між ними вирішиться доля путівки у «Фінал чотирьох». Комусь віддавати перевагу не буду. Хоча, можливо, рідні стіни можуть допомогти «Ель Посо Мурсії». Ми ж бачили в Чехії, що симпатії суддів були на стороні господарів. Зважаючи на цей досвід, можливо, певна перевага в елітному раунді буде в іспанців.

- «Нікарс» випадає із рівня учасників нашої групи?
- «Нікарс» не можна назвати аутсайдером групи. За латвійців грають досвідченні футболісти, в розіграші Кубка УЄФА вони виступають не перший рік. Прибалти достатньо хорошого рівня. Думаю, їх можна назвати середняком. Це десь наш рівень. Сподіваємося, «Енергія» не буде статистом в елітному раунді. Але якщо реально оцінювати співвідношення сил, то у нашій групі є дві дуже сильні команди та дві середнього рівня.

www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
B.O.A_8
тем интересней.
trancelife
да тут тяжело было ожидать легкого жребия
alekberov
Після жеребкування президент клубу по горячці принизує гравців своєї команди.До жереба на усіх СМІ мовляв про фінал 4-х.після заявляє на всю країну про середній клас своєї команди,принизиючи ще до змагання тренерів та гравців команди.Як же ім сприймати заяву керівника.
fiorentina10
Вважати себе командою середнього рівня і говорити(до жеребкування) про фінал 4-х?
tarakan48
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
nord-ost1976
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил