Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1543
0

Аляксандр Хацкевіч - нащадок Зідана в Білорусі

Примара француза Зінедіна Зідана, який ударив італійця Марко Матерацці, дісталася й до мінського стадіону “Динамо”

У 14-му турі чемпіонату Білорусі екс-киянин, а нині мінський “динамівець” Аляксандр Хацкевіч “поспілкувався” із гравцем борисівського БАТЕ Дмітрієм Платоновим і вдарив його головою.

“Він ударив мене ззаду під коліно, – сказав після матчу Хацкевіч. – Мені 32 роки, і якщо я одержу травму, то навряд чи вже відновлюся. А він молодий хлопець, його слід було покарати за це”. “Після сутички суддя свиснув порушення з мого боку, а потім він ударив мене”, – заявив Платонов.

Дисциплінарний комітет федерації футболу Білорусі, переглянувши відеозапис матчу та вислухавши пояснення Хацкевіча, вирішив дискваліфікувати “динамівця” на два матчі. Як запевняють  футболісти, вони не прагнули наслідувати “героїв” мундіалю. “Ніякого наслідування і близько не було, – говорить Зідан-Хацкевіч. – Француз із такою злістю бив...
А тут суто емоції, які й на конфлікт не тягнуть. Головне, щоб такі дії не травмували суперника. Я так, налякав трішки”.

Нагадаємо, Хацкевіча не раз вилучали в поєдинках чемпіонатів України й у єврокубках. І дуже часто саме за нестриманість. Особливо цікавим був випадок, коли в матчі чемпіонату України між київським “Динамо” та “Дніпром” Хацкевіч в одному з епізодів ударив в обличчя тоді ще дніпропетровця Руслана Ротаня, який через декілька тижнів одружився з... чемпіонкою світу з карате! Тоді з Хацкевіча чимало посміялися товариші по команді, нагадуючи про сутичку та співчутливо киваючи головою, мовляв, не заздримо тобі, Сашко... Але, як бачимо, самого Хацкевіча це анітрошки не налякало, якщо він далі “розбирається” зі суперниками просто на футбольному полі.

Львівська газета

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.