Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
2859
7

Енергія в Хрудімі та Празі + ФОТО

За лаштунками міні-турніру основного раунду Кубку УЄФА

Енергія в Хрудімі та Празі + ФОТО

У звітах про матч не завжди вдається розповісти про усе те, що передувало грі. У такому матеріалі не поміщається залаштункова інформація, яка може бути цікава уболівальникам. У цій статі ми вирішили заповнити таку прогалину і додати ще кілька штрихів про участь «Енергії» в основному раунді Кубка УЄФА у чеському місті Хрудім.    

Про дебютантів. Для більшості «енергетиків» участь в міні-турнірі основного раунду Кубка УЄФА в чеському місті Хрудім не була дебютною в єврокубках. У розпорядженні Станіслава Гончаренка досвідчені виконавці, які мають багатий досвід участі в міжнародних баталіях. Дебютантів було троє - Павло Пічкуров, Степан Струк та Сергій Коваль. Думаю, турнір в Хрудімі на усе своє життя найкраще запам’ятає Пічкуров. Павло ж там провів перший офіційний матч у футболці «Енергії». І цей дебют припав на гру Кубка УЄФА. Погодьтесь, хороший кар’єний стрибок – із першолігової команди до чемпіона країни та учасника єврокубків. Усі новобранці, схоже, зуміли побороти у собі зайві хвилювання і «каші в Хрудімі не зіпсували». Про що свідчить хоча б те, що усі троє відзначилися по одному голу.

Про умови проживання. Учасників хрудімського міні-турніру господарі поселили в затишному готелі Bohemia. Як виявилося, це єдиний 3-зірковий готель у місті. Загалом, таких закладів у Хрудімі два. Нарікань на Bohemia, думаю, ні в кого із «енергетиків» не має. Єдиний мінус - це харчування. Шведський стіл  в готелі не практикується. А коли на прийом їжі одночасно збиралося дві чи три команди, існував ризик залишитися напівголодним.  

Рокіровка арен. Знаючі люди кажуть, що «Ера Пак» у заявці на прийом міні-турніру основного раунду Кубка УЄФА вказав спорткомплекс в місті Пардубіце, що розташоване за 12 кілометрів від Хрудіма. Тамтешня арена повністю відповідала вимогам по проведенню таких заходів. Але згодом чехи надіслали в Ньон лист, в якому повідомили УЄФА, що власники арени в Пардубіце їм відмовили у можливості провести міні-турнір. А тому ігри відбуватимуться на Zimni stadion в Хрудімі. Діватися нікуди, чиновникам довелося погодитися на таку рокіровку. Zimni stadion – є домашньою ареною місцевої хокейної команди. Глядацьких місць там десь трохи більше 500. Квитки на ігри групового етапу коштували 2-3 євро. Закономірно, що у місцевої публіки найбільший інтерес викликали матчі «Ера Паку». На таких іграх уболівальників було явно більше, чим місць для них. А тому глядачі розташовувалися всюди, звідки можна було розгледіти майданчик. До речі, «Ера Пак» доволі часто приймає матчі Кубка УЄФА.      

«Енергія» у Празі. 6 вересня був вихідний, ігор в цей день не проводилося. Господарі міні-турніру запропонували учасникам кілька варіантів екскурсійних турів. «Енергія» та «Тиргу Муреш» вибрали поїздку в Прагу. До столиці Чехії від Хрудіму 110 кілометрів. Для подолання цієї відстані знадобилося трохи більше двох годин. Оглядини старовинного міста сприяли поновленню емоційних сил «енергетиків». В заключний день міні-турніру галичани, як відомо, розгромили «Леотар» із Боснії та Герцеговини.











































www.energia.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 7
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 14:11 23
The Guardian: Украина может выйти в четвертьфинал Евро-2024

Лидерами «желто-синих» британцы считают Мудрика и Судакова

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Observerok
Не могу понять, Гончаренко всю жизнь гонит на Лисинчука что тот возит на все выезды сборной жену, а сам приперся в Чехию с женой, дочкой и собакой )
alekberov
Вихідний день,переодівся та й поїхав пиво до Праги пити.Хто їздив до Чехії знає,що без пива не обійтися.Професіонал-у клубному костюмі не порушувати норми поведінки! Стосовно контракту-вже біля пяти років підписаний з Барсою,"уРАГАН"фармклуб Барселони,в "Енергії" він знаходиться в аренді.
footbolyaka
Паштет почти на всех фото!!!!!!
utilizator777
кто-то контракт с Барселоной подписал
fiorentina10
Це не комплекс меншовартості, якщо висловитися точніше, то забанять.
taras71d
У Гончаренка комплекс меншовартості - тренер "Енергії" в формі "Барселони Алуспорт"!
starter90
Это переводчица на переднем сиденьи сидит?
Почему Гончаренко в цветах Урагана?