Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1820
0

Ураган (Івано-Франківськ) – Спортлідер+ (Хмельницький) – 3:3

Бронзовий призер та новачок Екстра-ліги розійшлись миром у товариському матчі

Ураган (Івано-Франківськ) – Спортлідер+ (Хмельницький) – 3:3

Контрольний матч з цьогорічним дебютантом класу найсильніших, хмельницьким «Спортлідером+», став для оновленого «Урагану» останньою перевіркою сил перед стартом чемпіонату України. У підсумку цей поєдинок завершився бойовою нічиєю 3:3, причому господарі тричі поступалися у рахунку, але майже одразу після пропущених м'ячів змогли забити у відповідь...

За тиждень до першої офіційної гри проти луганської «ЛТК» наставник івано-франківців Сергій Гупаленко отримав можливість поманеврувати зі складом, випустивши на майданчик усіх заявлених гравців, окрім травмованих Андрія Сімки та Петра Шотурми. Натомість його хмельницький колега Іван Стасюк майже повністю визначився з ігровими четвірками, а досвідчені Андрій Ткачук і Максим Москалюк, які наразі перебувають на оглядинах, з'явились на майданчику лише у другому таймі.

До перерви рахунок був 1:2 на користь «Спортлідера+», у складі якого дублем відзначився Максим Івонко. Саме екс-гравець «ЛТК» відкрив рахунок на сьомій хвилині, вдало замкнувши поперечну передачу з флангу. На 11-й хвилині гостей двічі в одній атаці врятувала стійка воріт: обидва Максими – спершу Павлюк і на добиванні Аветисян поцілили у штангу.

У відповідь Кирило Ципун потягнув непоганий удар ще одного Максима - Коробки. Згодом Євген Валєнко класно вистрілив здалеку, але голкіпер був на місці. Однак і він був безсилим на 15-й хвилині, коли польський легіонер «Урагану» Павел Будняк з 10-ти метрів низом буквально «прошив» Воронкова – 1:1. Втім піти на перерву за нічийного рахунку команди не зуміли. «Гол у роздягальню» забив той же Івонко, котрий несподівано для Ципуна одним дотиком розвернувся на дузі і пробив у дальню «дев'ятку» – 1:2.

У другому таймі місце у воротах зайняли, відповідно, Роман Колток і екс-голкіпер «Меркурія» Євген Кіндяков. Наставники продовжували експериментувати зі складом, по-черзі випускаючи на майданчик «свіжих» гравців. На 25-й хвилині Валєнко після передачі Будняка точно пробив з лінії воротарського – 2:2. Незабаром він же міг виводити «Ураган» вперед, але вдало на останньому рубежі проявив себе воротар гостей.

А на 33-й хвилині суперники обмінялися забитими м'ячами. Спочатку в ході швидкої контратаки Юрій Карбовський зненацька для Колтка пробив у ближній кут. Відповідь господарів не забарилася – молодий вихованець Ігор Корсун також зблизька проштовхнув м'яча повз голкіпера після пасу Валєнка – 3:3. У час, що залишився, обидві команди мали ще по декілька нагод, аби відзначитись, втім переграти голкіперів нікому більше не судилося.

Навряд, чи підсумковим рахунком залишились задоволені тренери, але це був товариський матч. Перші офіційні поєдинки у новому сезоні і для «Урагану», і для «Спортлідера+» будуть домашніми. Рівно за тиждень, 15 вересня, івано-франківці прийматимуть «ЛТК», а дебютант Екстра-ліги, відповідно, «Єнакієвець».

«Ураган»: Ципун (Колток, 21) – Валєнко, Павлюк, Аветисян, Будняк – Кіндратів-к, Тменов, Маржановський, Королишин – Шурак, Кордоба, Крикун, Корсун, Горбатий.
«Спортлідер+»: Воронков (Кіндяков, 21) – Цой, Калуков-к, Коробка, Засенко – Михайленко, Івонко, Заворотний, Сондак – Карбовський, Ткачук, Москалюк.
Голи: Будняк (15), Валєнко (25), Корсун (33) – Івонко (7,20), Карбовський (33).
Попередження: Тменов (12), Королишин (31) –  Івонко (16).

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Экс-чемпион мира рассказал, что произошло во время спарринга с Фьюри
Бокс | 19 апреля 2024, 15:36 0
Экс-чемпион мира рассказал, что произошло во время спарринга с Фьюри

Джей Опетайя отрицает, что отправил Тайсона на настил ринга

Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов
Футбол | 19 апреля 2024, 10:17 1
Жозе Моуриньо признался, за кого будет болеть в Лиге чемпионов

Португалец выделил единственный клуб, который возглавлял в своей карьере

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.