Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 06 сентября 2012, 14:41
859
0

Роман МЫСАК: «Готовимся к игре против Мальты»

У молодежной сборной Украины хорошие шансы попасть на Евро-2013, считает голкипер

| Обновлено 06 сентября 2012, 14:41
859
0
Роман МЫСАК: «Готовимся к игре против Мальты»
Роман Мысак

Ще не так давно воротар «Карпат» та молодіжної збірної України Роман Мисак захищав кольори «Кримтеплиці» з Молодіжного на правах оренди. У Криму карпатівцю було цілком комфортно, на чому він неодноразово наголошував. Тож після жеребкування 1/16 фіналу Кубка України, Інформаційний центр звернувся до Романа, який зараз перебуває в таборі української молодіжки.

– Пригадую, що торік, під час жеребкування Кубку я дуже хотів, щоб «Карпати» приїхали до Криму. А тепер я сподівався, що поїду в Молодіжне вже у складі «зелено-білих». І моє бажання здійснилося. Ще я б дуже хотів зіграти у цьому матчі, але все вирішать тренери.

– Романе, поділися інформацією про «Кримтеплицю».
– Коли я там грав, у нас була дуже хороша команда і міцний колектив. Ми видавали сильні серії по 10 та 12 матчів без поразок. Навіть лідери – «Говерла», «Олександрія» чи «Севастополь» мали постійні проблеми, коли грали у нас вдома. Очки з Молодіжного мало хто вивозив. Але зараз багато чого змінилося, зокрема, увесь тренерський штаб. Новий наставник привів з собою п’ятьох нових гравців, стільки ж залишило команду. Стартували вони непогано, але потім команда чотири рази програла. Зараз от перемогли, завдяки голу Володі Бідловського на останніх хвилинах матчу. У четвер «Кримтеплиця» гратиме проти «Буковини» на виїзді.

– Видно, що ти постійно слідкуєш за цієї командою...
– Звичайно. У мене там залишилося багато друзів, все ж я провів в Криму півтора роки. Можна сказати, що «Кримтеплиця» для мене друга рідна команда, яка багато мені дала. Постійно тримаю зв’язок з гравцями та президентом. Він справжній фанат футболу – повірте, розрекламує кубковий матч так, що прийде цілий стадіон.

– А скільки на матчі ходить людей зазвичай?
– Небагато – близько семисот глядачів та невелика група фанатів. Сам стадіон вміщає близько двох з половиною тисяч глядачів.

– Як би ти оцінив шанси «Карпат» у цій грі?
– «Карпати», безперечно, мають проходити свого суперника. Все ж за рівнем «Кримтеплиці» далеченько до «зелено-білих». Але хочу наголосити, що гравці, які вийдуть у стартовому складі, у жодному разі не повинні ані на мить розслаблятися. Це може стати великою помилкою.

– Наостанок скажи, як справи в молодіжній збірній?
– Все нормально загалом. Готуємося до гри проти Мальти. А потім летимо в Швецію – там буде останній матч в нашій групі. Якщо виграємо ці два матчі, то матимемо хороші шанси для того, щоб вийти на Євро. Якщо втратимо бодай одне очко – тоді все, шансів не буде.

– А як щодо твоїх шансів вийти у стартовому складі?
– Треба дивитися на речі об’єктивно. Не думаю, що тренери будуть щось кардинально змінювати. Першим номером збірної є Березовський. Мабуть, він і гратиме з перших хвилин. Але я також готуюся, бо у футболі всяке буває.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.