Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
| Обновлено 04 сентября 2012, 16:56
3312
9

Максим Бондарев назначен исполнительным директором ФФУ

Василий Мельничук - глава Комитета арбитров ФФУ

| Обновлено 04 сентября 2012, 16:56
3312
9
Максим Бондарев назначен исполнительным директором ФФУ

У понеділок, 3 вересня, відбулось дебютне засідання новообраного Виконавчого комітету ФФУ.

Насамперед, Виконком призначив виконавчим директором Федерації Максима Бондарева, який до останнього часу займав посаду в. о. генерального директора Прем’єр-ліги. Заступником виконавчого директора став Іван Шепеленко.

Для подальшого ефективного функціонування Федерації було прийнято рішення провести ґрунтовний аналіз ефективності роботи адміністрації та структури ФФУ в цілому шляхом залучення авторитетної міжнародної консалтингової агенції.

Також Виконком, відповідно до циркулярів та норм ФІФА, створив Палату з вирішення спорів ФФУ, яка розглядатиме трудові суперечки між клубами та футболістами або тренерами. Головою нового органу обрано Валентина Скворцова.

Окрім цього, Виконком призначив головою Комітету арбітрів Федерації Василя Мельничука, який свого часу був одним з провідних вітчизняних арбітрів і досі залишається єдиним в нашій країні, хто обслуговував матчі групового етапу Ліги чемпіонів.

На виконання рішення Конгресу ФФУ щодо змін та доповнень до Статуту за пропозицією першого віце-президента Федерації Анатолія Попова було створено Робочу групу з розробки нововведень. Її очолив віце-президент ФФУ Володимир Мариновський, під головуванням якого працюватимуть В. Межейко, І. Гатауллін, А. Бичков, К. Соболєва, Ю. Гречко і Т. Клим.

Потім, заслухавши інформацію першого віце-президента ФФУ Сергія Стороженка, діючи відповідно до Статуту ФФУ та керуючись нормативами ФІФА і УЄФА, Виконком вирішив ліквідувати Дисциплінарний комітет ПЛ, Дисциплінарний комітет ПФЛ та Дисциплінарно-правову комісію Екстра-ліги, оскільки справи дисциплінарного характеру, що належали до їхньої компетенції, тепер розглядатимуть Контрольно-дисциплінарний комітет ФФУ, Апеляційний комітет ФФУ або Палата з вирішення спорів ФФУ.

І насамкінець Виконкомом було прийнято рішення про проведення матеріально-технічної інвентаризації Федерації. Керівником комісії призначено Максима Бондарева.

ФФУ

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 9
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
olexyn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
olexyn
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
olexa-752012
Нужно сорвать любыми путями так называемый чемпионат премьер- лиги, чтобы остановить геноцид западноукраинских команд. Смерть Коллине!
ChMP
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
vipfishman
Пошло "покращення"....!!!!
Volynyaka
Хто б сумнівався.
yura_kharkovskiy_1
причем как и в руководстве страны слошь донецкие морды, там наверно очень жалеют что есть областные федерации футбола центральных и западных областей, это же сколько донецких патриотов надо порассаживать по всей стране
babacaman
точно!первым делом инвентаризация!сбежались шавки на халявную кормушку.
yura_kharkovskiy_1
короче все кто работал в различных комитетах премьер лиги теперь будут в ффу, все ахметовские шавки в одном флаконе