Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 сентября 2012, 13:38
760
0

Дмитрий ТРУХИН: «Мы сделали все, чтобы добиться победы»

Игрок «Говерлы» рад долгожданной первой победе клуба в чемпионате Украины

| Обновлено 02 сентября 2012, 13:38
760
0
Дмитрий ТРУХИН: «Мы сделали все, чтобы добиться победы»
Дмитрий Трухин

Головним асистентом переможного матчу з «Таврією» став Дмитро Трухін. Саме він віддав гольові передачі на Міщенка та Одонкора.

- Над нами тяжів психологічний бар’єр у вигляді семи поразок, - зазначив клубній прес-службі Дмитро Трухін, - тож виходили на гру як на останній бій. Ми зробили все для того, щоб здобути перемогу. Шкода, що наприкінці пропустили гол, але все ж, заслужено перемогли.

- В моменті, коли на тебе передачу спрямував Одонкор, вирішив відразу відкотити під удар Міщенку, чи мав інші варіанти розвитку атаки?
- Спочатку хотів пробивати сам, але оцінив ситуацію й зрозумів, що правою ногою мені буде незручно пробивати з цього кута, помітив, що хтось набігає з партнерів позаду мене, то й вирішив підправити йому м’яч під удар. Дуже радий за Олега, що зумів скористатися моєю передачею.

- Можемо плекати надію, що після цієї перемоги команда вийде з психологічної ями й наступні матчі заграє більш потужно та яскраво, й повністю зуміє розкрити свій справжній потенціал?
- Дуже на це сподіваюся. Всі хлопці після перемоги перебувають на позитивній хвилі, адже ця вікторія була як для нас, так і вболівальників довгожданою. Тож є почин для того, щоб в такому ж дусі продовжити й подальші наші виступи.

- Зараз у команді з’явилося чимало новачків-легіонерів з іншою манерою гри, які практично з «потяга» виходять прямісінько на поле (приклад Тодорова). Вони вже встигла адаптуватися в команді?
- Думаю, що нові гравці посилили нашу команду й перебувають в процесі адаптації. Яскравий приклад – Давід Одонкор, який демонструє високий рівень гри, з ним приємно грати. З новим нападником Светославом Тодоровим, навіть ще не встиг познайомитися, але в той відрізок часу, який він провів на полі Севтослав показав хороші якості, чіплявся за м’яч. Він навіть змусив суперника на собі заробити пенальті. Однак, арбітр чомусь не вказав на одинадцятиметрову позначку.

Інформаційний відділ ФК Говерла

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.