Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 сентября 2012, 12:46
1648
4

Игорь ПЛАСТУН: «Это уже не смешно»

В трех последних домашних матчах «Карпаты» получили три удаления

| Обновлено 02 сентября 2012, 12:46
1648
4
Игорь ПЛАСТУН: «Это уже не смешно»
Игорь Пластун

По завершенні вчорашнього матчу з донецьким «Металургом» центральний захисник «зелено-білих» Ігор Пластун поділився своїми враженнями від гри з Інформаційним центром ФК «Карпати».

«Чесно скажу, це не смішно – третя домашня гра і у трьох іграх у нас вилучення. Можливо, коли б ми перемогли, як це було з «Таврією» та запорізьким «Металургом», то було б десь і смішно, а так ні, зовсім не весело, навіть навпаки, дуже сумно. Вилучення, коли не помиляюся, на дванадцятій хвилині, я думаю, це було занадто великим покаранням за той фол, якого припустився Сашко. Порушення було, але воно ну ніяк не тягнуло на червону картку. Цим вилученням арбітр просто зламав нам гру. Зі стартових хвилин ми захопили ініціативу, «Металург» одразу сів на свою половину поля і я думаю, така гра була б протягом усього матчу. А так, після вилучення, все на полі кардинально змінилось, пішла зовсім інша гра. А на рахунок результату, так тут була така справа, що хто заб’є першим гол, той і переможе. Як бачите, так воно все й вийшло. «Металург» я, звичайно, вітаю з перемогою, а от за інших людей, котрі також причетні до цього матчу, мені трішки прикро. Але я не буду обговорювати і аналізувати їхні дії, нехай це все залишиться на їхній совісті.

Залишившись у меншості, ми дуже швидко зуміли перебудуватись. Ми вийшли на гру з двома опорними півзахисниками, а після вилучення Кас’яна почали грати лише з одним. Але «Металург» багато ігрового часу володів м’ячем і нам було дуже важко майже 80 хвилин оборонятись. Причому важко було як фізично, так і морально – ти весь час знаходишся під тиском відповідальності, що не маєш права на помилку. Поодинокі контратаки, в які ми інколи виходили, мало що в цьому плані давали. Навіть десь навпаки – ми обрізались і уже тобі потрібно бігти назад. І це все повинно робитися на максимальній швидкості, в хорошому темпі. Повірте, це зовсім не просто грати в таких умовах. Ми, щоправда, добре трималися, але таки в одному моменті до кінця не допрацювали і пропустили гол в свої ворота. Дуже шкода, але тепер вже нічого не зарадиш і не виправиш – результат не на нашу користь», – розповів Ігор.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Oleg.Groningen
Це тобі адресовано.
Oleg.Groningen
Грамотій! Від твоєї тупості смішно не менше.
mikulenko1003
не смiшно вже вид такии команднiй тупiстi i не треба кiвати на суддю
Darinka
согласна,совсем не смешно...