Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
1868
0

Сербський легіонер “Енергії” безслідно зник

Підготовка львівських футзальних клубів до нового сезону в розпалі. Команди проводять тренувальні збори і кадрові ротації

Найобережнішим на трансферному ринку є “Тайм”. Цей клуб наразі не придбав жодного нового виконавця і не проводив кадрової чистки.

Президент “Тайму” Роман Кедик у розмові з журналістом “Газети” не приховував, що на оглядинах у його команді перебуває троє потенційних новачків. Чи зуміють вони закріпитися у львівському клубі, стане відомо впродовж місяця. 16 серпня “Тайм” планує взяти участь у розіграші Кубка Галичини, а 22-го вирушить до Харкова, де змагатиметься за Кубок Визволення. За Кубок Галичини також боротимуться інші дві львівські команди з вищого дивізіону – ТВД та “Енергія”. У новому сезоні за “енергетиків” вочевидь виступатиме Сергій Якунін, який минулого сезону грав за “Універ-Харків”. До потенційних втрат можна зарахувати сербського легіонера Борка Суруджича. Він не повернувся з відпустки у визначений час. Керівництво клубу досі не знає причин його відсутності. Президент “Енергії” Олександр Стефанків каже: якщо Суруджич не хоче грати у Львові, то силоміць його ніхто не триматиме. Срібний призер чемпіонату України “Енергія” несподівано для багатьох уболівальників розірвала угоду з головним тренером Тарасом Вонярхою. До нових перемог команду поведе Юрій Кобзар. Останніх півроку він консультував команду “Універ-Суми”, ще півтора року тому працював у харківському “Універ-Локо”. Нині “енергетики” тренуються в Трускавці. Після змагань за Кубок Галичини вони планують здійснити турне в Росію, де проведуть чотири контрольні спаринги.

“Теведисти” наразі перебувають у Чехії, де візьмуть участь у міжнародному турнірі. Львівські будівельники змагатимуться з такими знаними суперниками, як російська “Діна”, молодіжна збірна Словаччини та збірна Чехії. Як уже повідомляла “Газета”, капітан ТВД Роман Свищ більше не гратиме у Львові. Він підписав контракт з івано-франківським “Ураганом”. Р. Свищ не порозумівся з головним тренером львівських “будівельників” Романом Ковальчиком. У підсумку втратив постійне місце на майданчику. Граючий президент команди Мирон Кіндій вирішив не чинити перепон Свищеві в бажанні змінити команду. В новому сезоні “теведистів” підсилять два новачки. Валентин Цвєлих виявився непотрібним донецькому “Шахтареві” й гратиме за ТВД. Нагадаємо, угоду з “гірниками” він підписав рік тому, а до того успішно виступав за “Ураган”. Ще одним новобранцем “будівельників” став Максим Москалюк, який в останньому сезоні представляв львівську “Енергію”. За словами президента клубу Мирона Кіндія, придбання нових гравців наразі не передбачають.

Гліб Ваколюк, Львівська газета

футзал
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ
Хоккей | 24 апреля 2024, 20:03 3
9 шайб для Китая. Сборная Украины провела последний матч перед ЧМ

В такой игре проверить свой уровень точно не удалось

В Челси принято решение о будущем Мудрика
Футбол | 24 апреля 2024, 19:01 3
В Челси принято решение о будущем Мудрика

«Пенсионеры» расставили приоритеты в отношении украинца

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.