Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2230
0

Спортлідер+ (Хмельницький) – Кардинал-Рівне – 1:2 + ВИДЕО

Новачок Екстра-ліги поступився рівнянам в товариському матчі

В рамках підготовки до чемпіонату України з футзалу серед команд Екстра-ліги рівненський «Кардинал» провів черговий товариський матч. Суперник – цьогорічний дебютант найсильніших футзальних змагань України Хмельницький «Спортлідер+».

Матч відбувся у Нетішині, де хмельниччани перебували на тренувальних зборах. В їх складі зараз виступає вихованець рівненського футзалу Володимир Сондак, який в це міжсезоння залишив «Кардинал». Саме рівнянин у складі «Спортлідера» найбільше звертав на себе увагу під час всього матчу, і найчастіше загрожував воротам своїх колишніх одноклубників. Один з авантюрних ударів Володимира Сондака, кілька рикошетів, і м'яч опинився у воротах Віталія Денюжкіна. «Спортлідер+» повів у рахунку.

У першому таймі рівнянам ніяк не вдалося відігратися. Як сказав після матчу головний тренер «Кардиналу» Сергій Піддубний, його підопічні ніяк не могли підлаштуватися під специфіку нетішинського спортзалу. У другій половині «кардиналівці» дуже швидко не лише зрівняли рахунок, але й вийшли уперед. Спершу відзначився Олександр Басич, а згодом Олександр Бондар.

Надалі гра проходила на зустрічних курсах, але справжніх можливостей забити гол в обох команд фактично не було. Незважаючи на товариський статус поєдинку, матч проходив у жорсткій, а іноді навіть жорстокій боротьбі. В підсумку у пасиві обох команд по цілій купі жовтих карток та вилученню за «неспортивну поведінку».

Головний тренер «Кардиналу» Сергій Піддубний після матчу не дуже був задоволений грою, але наголосив, що головне – це перемога, хоч це і товариський матч. Усі голи та найцікавіші моменти гри, а також післяматчевий коментар головного тренера «Кардиналу» Сергія Піддубного дивіться у відеоогляді.



www.mfc-cardinal.lviv.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Реал без Лунина обыграл Реал Сосьедад. Сколько нужно очков для чемпионства?
Футбол | 27 апреля 2024, 00:01 8
Реал без Лунина обыграл Реал Сосьедад. Сколько нужно очков для чемпионства?

Игра завершилась со счетом 1:0, единственный мяч забил Арда Гюлер

Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца
Футбол | 26 апреля 2024, 08:01 6
Новый претендент на Лунина. Легендарный клуб хочет подписать украинца

«Милан» вступил в борьбу с «ПСЖ», «Баварией» и «Манчестер Юнайтед» за Андрея

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.