Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Сборная УКРАИНЫ
| Обновлено 21 августа 2012, 14:21
4325
13

Михаил КОПОЛОВЕЦ: «Этому охраннику только зэков ловить»

Агрессивный охранник не хотел пропускать игрока «Карпат» на «Арену Львов»

| Обновлено 21 августа 2012, 14:21
4325
13
Михаил КОПОЛОВЕЦ: «Этому охраннику только зэков ловить»
Михаил Кополовец

У неділю вся Україна бачила сюжет на телеканалі «2+2», в якому гравець «Карпат» Михайло Кополовець намагався потрапити на стадіон «Арена Львів». Завадити карпатівцю намагався охоронець з Маріуполя. Деталі суперечки Михайло розповів Інформаційному центру.

«Мені ще досі не дає спокою цей охоронець, який дуже агресивно до мене ставився. Навіть не знаю, що я йому такого зробив. Уявляєте, назвав мене алкоголіком! Усі мої знайомі знають, що я колекціоную алкоголь, але сам його ніколи не вживаю! Почалося все з того, що журналісти з «ПроФутболу» запропонували зробити сюжет про збірну, ніби моїми очима. Я людина щира, тому погодився, до того ж і клубне керівництво не заперечувало. Тож ми вирушили на стадіон в доброму настрої, було весело, хотілося подивитися на матч збірної і підтримати наших хлопців. Мені зробили акредитацію, щоб ми дивилися матч з ложі преси – така була задумка організаторів сюжету. Коли підійшли до того місця, де заходить преса, на нас накинувся агресивний чоловік, наче ми були якимись терористами. Після короткої суперечки він, по суті, вигнав нас зі стадіону. Рушили до іншого входу, але нас скерували туди ж, звідки ми прийшли. Цього разу охоронця вже не було, і ми змогли потрапити на арену. Але за якусь мить він знову нас наздогнав і у ще агресивнішій формі почав нас ображати. Кажу, шановний, я футболіст «Карпат», а це журналісти, ми знімаємо сюжет і нічого не порушуємо. А він каже, що я п’яний! Журналістів взагалі обізвав неадекватними людьми. Тобто він поводився дуже агресивно. Я футболіст – і п’яним не буваю! Розбірки тривали довго – ми змогли потрапити лише на другий тайм, при тому, що прийшли на стадіон до початку гри. Хто мені це має компенсувати? І то, ми змогли пройти лише завдяки начальнику зі Львова, який мене впізнав і взявся залагоджувати ситуацію. А цей пан, як виявилося, був з Маріуполя. Він сказав, що йому футбол... не буду повторювати, до якого місця, що він, мовляв, просто виконує свою роботу. Не знаю, хто він і що там робив – йому б зеків ловити, а потім їх допитувати. Я назвав його «бульдогом». Взагалі, просив хлопців з «2+2» якомога толерантніше подати цей інцидент, але вважаю, що на ці слова від мене він заслужив. Я ж не з пляшками пива перелізав через паркан стадіону. Ми тихо і спокійно йшли з акредитаціями, але коли він почав нас ображати, то вибачте, у мене також є гідність» – підсумував улюбленець львівських фанів.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Михаил Шаповалов
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 13
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
anti74
aoi22 — 21.08.2012 16:14
ты даже если обделаешься, донецкие будут виноваты
scooterok
Миша, лучше играть надо, тогда и в Мариуполе тебя будут знать.
bars
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
tulja68
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
aoi22
Та він мусорок, хамло,стадіон будували "донецькі",належить "донецьким",тож і охороняють його "донецькі".
Boris_sh
Каким бы ни был дубовым Кополовец, охрана так себя вести не должна. Охранника гнать в шею! Тем более, он пенсионер, вот пускай и сидит на своей пенсии.
SmaginuS
Против ДК кажется и зарабатывал...
Пользуясь случаем, напомню и про кнопку Caps Lock на клавиатуре.
rudnyky
?????
НАГАДАЙ КОЛИ ВІН ПЕНАЛЬТІ ЗАРОБЛЯВ!?
SmaginuS
не по теме, просто про автора...
Не знаю, за что Львов тк любит этого игрока. Он весьма дубовый в атаке; играя ранее на позиции инсайда, очень мало забивал и раздавал голевые передачи. Не улучшилась ситуация и после того, как команду покинули ведущие исполнители на данной позиции. То пенальти привезет, то удаление заработает!
Зато очень любит давать интервью, в которых рассуждает про очередной проигранный матч, жалуется на судью или вот как сейчас - на охранника... Да только не помню я, чтобы он хоть раз сказал "простите, сегодня я опять вышел на замену и опять за отведенное время не принес ни капли пользы - только косячил".
Бегунов в отечественном футболе хватает, а вот ребят с головой на плечах - днем с огнем не сыскать
rudnyky
ЯКОГО МИЛОГО "БУЛЬДОГИ" З МАРІУПОЛЯ НА АРЕНІ ЛЬВІВ РОБЛЯТЬ?В НАС СВОЇХ НЕ ВИСТАЧАЄ?
vkriv
Дарма згадано про Маріуполь, неадекватів вистачає всюди. Не думаю що охоронець пред"являв свідоцтво про народження.
А взагалі, якщо все так як описано, то «Арена Львів» має звільнити цього опричника, або не користуватись більше послугами цього "ЧОПа".