Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина. Премьер лига
| Обновлено 23 августа 2012, 23:57
25309
84

Карпаты - Металлург З - 2:1 +ВИДЕО

«Карпати» і запоріжців здолали у меншості

| Обновлено 23 августа 2012, 23:57
25309
84
Карпаты - Металлург З - 2:1 +ВИДЕО

Порівняно з минулим туром у стартовому складі «Карпат» відбулися певні зміни.  Озарків зайняв місце на правому фланзі оборони, в центр якої після відбуття дискваліфікації повернувся Мілошевіч, Зрештою, як і Даушвілі, який зайняв місце Ткачука. Тож з капітанською пов’язкою після деякої перерви знову на поле вийшов  Худоб’як. У запоріжців замість травмованого Бєліка та Пісоцького на поле вийшли Жуніор та Скороходов.

Обидві команди почали гру у невисокому темпі, вивчаючи слабкі ігрової позиції суперників. А згодом почалися і дальні небезпечні удари. Зокрема Даушвілі здалеку пробив над поперечиною воріт «Металурга», в наступному моменті забракло влучності і Матяжу.

Через деякий час було ігрове зіткнення в центрі штрафного «Карпат» Мілошевіча та Матяжа, після чого захисника «зелено-білих» довелося на носилках транспортувати до машини швидкої допомоги. На поле вийшов Кополовець, який почав діяти на незвичному для себе місці лівого захисника, а Ощипко зайняв місце Мілошевича.

«Карпати» поступово заволоділи ініціативою і реальну нагоду змінити нулі на табло мав Штіліч, дальній удар якого прийняла на себе стійка воріт запоріжців. Напруга біля воріт «Металурга» зростала і Шевченко не без проблем перевів м’яч на кутовий.

А потім зусилля господарів таки завершились взяттям воріт гостей. Кас’ян з лівого флангу атаки пробивав в рамку воріт, Шевченко зумів парирувати удар нападника, але невдало і першим на добиванні був Ксьонз, який влучно пробив низом впритул з дальньою штангою. Підопічні Сергія Ковальця могли провести гол у  «роздягальню» львівського клубу, але  захисник Цуріков, до речі, автор єдиного у цьому чемпіонаті голу «Металурга», пробив поруч з рамкою воріт.

Під час перерви Ковалець вирішив підсилити атакуючі дії, випустивши на поле Пісоцького. Але з перших хвилин «Карпати» продовжували штурмувати ворота «Металурга». Спочатку дальній удар Штіліча Шевченко у кидку зумів приборкати. А ось після проходу лівим флангом та передачі до штрафного Штіліча на Кас’яна нападник «зелено-білих» в один дотик пробив у дальній кут воріт суперника.

У другій поспіль домашній грі «Карпати» залишились на полі у меншості. Арбітр матчу Романов занадто суворо на думку багатьох присутніх на матчі оцінив дії Даушвілі у боротьбі за м’яч і грузинові довелось достроково залишити поле. І «Металург» досить швидко скоротив рахунок до мінімуму.  Після пасу Сліма на ударну позицію лівим флангом  прорвався Матяж, після удару низом якого м’яч влучив у дальню штангу і зрикошетив у сітку воріт. Так Матяж відкрив лік голів у другому для себе клубі пем’єр-ліги, де він раніше відзначався у складі «Таврії».

Окрилені таким розвитком подій металурги намагалися і зрівняти рахунок. І таку нагоду мав Сидорчук, дальній удар якого прийняла на себе дальня стійка воріт «Карпат».  Згодом поруч з рамкою воріт пробивав і Матяж. Господарі теж не відсиджувались в обороні і  Лукас теж дальнім ударом перевірив пильність Шевченка, який не зумів приборкати  удару і на допомогу встиг захисник «Металурга».

 Арбітр компенсував до основного часу гри аж п’ять хвилин, і на першій з них втратив нагоду оформити свій перший дубль у чемпіонатах Матяж, пробивши головою після пасу  Цурікова впритул з дальньою штангою. У свою чергу зірвав оплески на трибунах рейд та удар Лукаса, і якби Матеус вчасно не підставив ногу, невідомо чим би це все закінчилося.

Наприкінці гри арбітр показав Лукасу ще одну жовту картку, і як наслідок іспанець вимушений буде пропустити наступну гру «Карпат» проти «Шахтаря». По закінченні матчу вболівальники оплесками зустріли другу поспіль домашню перемогу «Карпат».

Юрій НАЗАРКЕВИЧ

«Карпаты» - «Металлург З» - 2:1
Павел Ксенз, 33, Александр Касьян, 52 - Иван Матяж, 67
«Карпаты»: Мартин Богатинов, Игорь Ощипко, Игорь Пластун, Александр Касьян, (Андрей Ткачук, '61), Игорь Озаркив, Игорь Я. Худобяк, Муртаз Даушвили, Семир Штилич, Павел Ксенз, (Ярослав Мартынюк, '73), Лукас, Иван Милошевич, (Михаил Кополовец, '27)
«Металлург З»: Алексей Шевченко, Андрей Нестеров, Евгений Опанасенко, Матеуш, Сергей Рудыка, Андрей Цуриков, Максим Скороходов, (Евгений Писоцкий, '46), Юрий Штурко, (Мохамед Слим, '58), Сергей Сидорчук, Годой Жуниор, Иван Матяж
Муртаз Даушвили, 45. Михаил Кополовец, 65. Лукас, 95. - Сергей Сидорчук, 8. Матеуш, 35. Сергей Рудыка, 45. Андрей Цуриков, 73.
 Муртаз Даушвили, 60 - грубая игра.

Удары (в створ): 12 (7) - 13 (4)
Угловые: 8 - 7
Оффсайды: 3 - 4.

Зрителей: 10.300
Оценка поля: 4
Честная игра: 6,500 - 8,571.

КАРПАТЫ - МЕТАЛЛУРГ З. ОНЛАЙН-ТРАНСЛЯЦИЯ МАТЧА

Протокольные данные сверены с официальными


Sport.ua

1:0, Ксенз

2:0, Касьян

2:1, Матяж

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 84
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
alessandro13
shpachok54 — 20.08.2012 13:26
________________________________________________________
Igfxjr - Lehfxjr!
shpachok54
Славутич і Львівське - це все данці.
denreina
Пани а как же крепость на о.Хортица?Эта крепость и явилась началом г.Запорожья в современной истории.
wypik_mz
Насчет "Львовского" пива есть одна занимательная история:
Когда еще я заканчивал школу, "Львивське" в продаже отсутствовало. У нас учился парень на год младше, у которого папа работал шишкой на "Славутиче". И он нам расказывал про то, что было принято решение: что бы укрепить позиции в Западной Украине надо выпустить пиво "типо с историей" и назвать его "львивське".
Я не спорю что во Львове варили пиво в 18м веке заезжие немецкие-польские монахи, но вся история про "1712" придумана запорожскими маркетологами.
fckarpatylviv
Так.....ну і звичайно, браво Костову, браво Карпати!!!
fckarpatylviv
Всі перелічені тобою броварні є маленькі і невиготовляють пиво в великих, промислових маштабах, неспорю пиводійсно хороше, таке як колись було Микулинецьке(терноп. обл.) коли виготовляли малими партіями, якщо говорити про Львівське пиво, то не було рівного йму в кінці 90-х, воно тоді було також не пастеризоване, було мало сортів, з них найкраще було "Львівське світле", якщо згадати часи СРСР то кращого пива чим "Колос" в 0,33 пляшках також не було.
Kobra777
Костов молодець. Карпати з перемогою
alwel-73
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
lhfrekf
перепробував всі вищенаписані сорти и пива ,найкраще Хмельницьке., правда воно мало де продається ,буде можливість скуштуйте не пожалкуєте ,відкриєте для себе ,ще один неповторний смак пива.
це не реклама))
nodion
Если уж речь зашла о пиве, то скажу от себя классные сорта живого, после которого все это пастеризованное и химическое УГ вообще пить невозможно:
1. Бердичевское - с него начал пить живое. супер-пиво. реально без химии, портится очень быстро. Есть хмельное, кармелит, пшеничное, гетьманское, лагер, жигулевское, еще пару сортов, забыл название.
2. Опилля (Тернополь) - люблю с синей этикеткой Фірмове - крепкое)))
3.Земан (Луцк) - на любителя. Очень своеобразный вкус, но мне очень понравилось. Также есть ряд сортов. Лагер, Доппельбок - самое дорогое , кстати из марок живого пива.
4. Жигулевское Умань - достаточно неплохое.
Ценовой диапазон в Киеве на вышеупомянутые сорта - 7-11 грн. за 0,5 л
Так что рекомендую. Попьете это пиво, остальным вообще никогда травиться не захочется.
shpachok54
Всіх вітаю з перемогою Карпат! Костов молодець, в грі проглядається порядок, але ось з грою в пас щось треба робити. А взагалі, молодці, знову на жилах.
STbarlog
karron Насчет "Бердичевского", согласен, пиво производится очень давно, но популярности не завоевало пока из-за отсутствия масштабности. Киев уже узнал о пиве, правда дорогое стало. Микулин пробывал, но все же в сравнении познается, пробывал Тернове поле - 2 года назад, крепкое но без привкуса спирта, сейчас не то. При возможности попробуй Бердичев - советую Кармелит и Пшеничное. В Чехии был за завтроком, обедом и ужином пиво пили. А ))))) Бердос-хербал оценили высоко.
karron
eclipse21 фігня те пиво
Зі смаками не спорять А Авторське класне
karron
STbarlog
Не зрозумів що ти хотів сказати. ВІвано-Франківській області Бердичівського не зустрічав Але в наших краях є ще таке гарне пиво як Микулинецьке
bsergiy84
Ксьонз пля !!!! За умови норм тренера гравець збірної і не іпе!!!
eclipse21
фігня те пиво((ледь допив пляшкузіберт,бочкове і зараз класне пиво ще закарпатське
STbarlog
karron - ай, попробуй Бердичевское, до того как пить свою химию. А потом выпей любое и оцени. Не буду лишнего говорить, может разные завозы и партии, но у нас в Житомире, ПБ ничем не лучше оболони и чернигова, как эталона мочи.