Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
| Обновлено 19 августа 2012, 17:26
1571
1

ДнепрАЗОТ подписал американского форварда

Сэм Мелдроу перебирается в Украину

| Обновлено 19 августа 2012, 17:26
1571
1
ДнепрАЗОТ подписал американского форварда

Американський форвард Сем Мелдроу (1988 р.н., 205 см) поповнив склад «ДніпроАЗОТу». Про це повідомляє офіційний сайт дніпродзержинського клубу .

 Гравець прибуде до Дніпродзержинська 30 серпня, як і два інші новачки-легіонери команди - Деррік Зіммерман і Алан Віггінс.

 Минулий сезон для випускника університету Південної Кароліни, за команду якого він грав у NCAA, став першим у професійній кар’єрі. Його Мелдроу провів у грецькому «Арісі», тож має бути добре знайомий новому наставнику «АЗОТу» Васілісу Фрагіасу.

 У 26 матчах грецької першості Мелдроу відзначався 6.8 очка, 5.5 підбирання й 1.3 блок-шота в середньому за гру. І якщо за зібраними відскоками форвард став другим серед партнерів, то за блок-шотами був найкращим у команді та навіть посів третє місце в лізі.

 Окрім того, американець провів 12 матчів у ЄвроКубку, відзначаючись 8.3 очка, 5.7 підбирання й 2.3 блок-шота в середньому за гру (за останнім показником став найкращим гравцем турніру).

 Нагадаємо, що в рамках Топ-16 ЄвроКубка «Аріс» двічі зустрічався з «Донецьком», й Мелдроу в обох матчах був одним із найкращих у складі грецької команди (10 очок + 6 підбирань + 1 блок-шот).

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
keshmann
Это хорошо!!!