Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 28 февраля 2023, 16:43
1523
0

Евгений ПАВЛОВ: «Все неприятные моменты уже позади»

Нападающий «Волыни» получил сотрясение мозга в поединке с молодежным составом «Динамо»

| Обновлено 28 февраля 2023, 16:43
1523
0
Евгений ПАВЛОВ: «Все неприятные моменты уже позади»
Евгений Павлов

Нападник Євген Павлов має у своєму активі два десятки голів у складі «Волині», проте у новому сезоні наразі грає за молодіжний склад команди і є одним з кращих бомбардирів молодіжного чемпіонату. Відтак, прес-служба «Волині» поцікавилася як справи у талановитого форварда

- Євгене, як самопочуття після травми, одержаної у грі проти молодіжки «Динамо»?
- Дякую, всі неприємні моменти позаду. Лікарі констатували струс мозку, зараз чекаю остаточного їхнього вердикту.

- Після гри ти мав відбути в розташування молодіжної збірної України, яка зустрічалася із словенцями у відбірковому матчі ЧЄ-2013…- Шкода, але я довго чекав на цей виклик і от така халепа… Був готовий допомогти збірній.

- Тебе вже давно не викликав Павло Яковенко. Як думаєш – чому?
- Напевне мав мало ігрової практики. В минулому сезоні я тільки в кінці доказав Анатолію Демяненку, що гідний місця в основі. Наразі не дотягую. Що ж – є сенс краще тренуватися і грати за дубль. Але наразі дуже хочу швидше повернутися на поле.

- Лікарі вже винесли свій вердикт?- Спочатку налякали трьома тижнями без навантажень але наразі все звелося до того, що повернуся до тренувань, коли почуюся добре.

- Нині ти серед кращих бомбардирів молодіжного чемпіонату. Та й у минулі сезони радував хорошою результативністю у дублі. У «молодіжці» насправді забивати настільки легше?
- До матчів молодіжної першості завжди залучають гравців з «основи». Хтось пропускає гру через дискваліфікацію, хтось не потрапляє в заявку за основу. Але це все одно не той рівень, який показує головна команда. Там грати набагато важче. А у молодіжному складі зазвичай грають молоді хлопці і здобувають досвід, тому так виходить, що я тут більше забиваю.

- Три з чотирьох голів у цьому сезоні ти забив головою після подач Артема Щедрого. Ви награєте такі моменти?- І в дублі є хороші виконавці. Один з них – саме Артем. Знайшли спільну мову, я б із задоволенням зіграв би із Щедрим… в «основі»!

- Тебе називають «спеціалістом» по виїзним голам «Металісту». Так співпадало чи спеціально налаштовувався на ті матчі?
- Перед обома тими матчами я довгий час не виходив в «основі», тому був, як кажуть, «голодним», спраглим до гри. Та й обстановка на тамтешньому новому стадіоні зобов’язувала, аура відповідна була.

fcvolyn.net

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.