Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
1806
0

Ураган (Івано-Франківськ) – Марвит (Торунь) – 7:2

Команда Сергія Гупаленка провела перший спаринг нинішнього літнього міжсезоння

Ураган (Івано-Франківськ) – Марвит (Торунь) – 7:2

У п'ятницю, 17 серпня, «Ураган» провів свій перший спаринг нинішнього літнього міжсезоння. Бронзовий призер української Екстра-ліги зустрічався з п'ятою командою польської Екстракласи - «Марвітом» з Торуня. Нагадаємо, минулого літа ці команди обмінялися перемогами у товариських матчах. Після сухої поразки 0:6 за кілька днів поляки зуміли взяти реванш 3:2, а в рамках турніру «Beskidy Futsal Cup 2011» івано-франківці вдруге розгромили «помаранчевих» з рахунком 8:2.

Цьогоріч все відбувається за схожим сценарієм: спершу спаринг, а за тиждень - поєдинок групового етапу «Кубку Бескидів». За домовленістю обох команд сьогоднішня гра пройшла у форматі 2 тайми по 35 хвилин «брудного часу», після чого суперники зіграли «на кубок» ще 10 додаткових хвилин. Сам матч пройшов у Бєльсько-Бялій на домашній арені місцевого «Рекорду».

У першому таймі «ураганівці» зуміли відзначитись чотири рази, залишивши власні ворота у недоторканості. Після перерви було забито ще три м'ячі, один з яких побував у воротах українців. А «кубковий овертайм» завершився внічию 1:1. У складі франківців виступали усі гравці, які перебувають на зборах у Польщі, але «Марвіту» забивали лише шестеро - Кордоба (2), Сімка, Тменов, Королишин, Колток і Павлюк.

Особливо ефектним вийшов гол у виконанні голкіпера «Урагану» Романа Колтка, котрий в одному з епізодів пішов на випередження, несподівано для суперника підключився до контратаки і, обігравшись з Тменовим, точно пробив з шести метрів! Отож, 6:1 - за підсумками двох таймів плюс «кубкові» 1:1, разом виходить 7:2 на користь івано-франківців, що надалі продовжують працювати в режимі дворазових тренувань. Наступний спаринг «Урагану» відбудеться у понеділок, 20 серпня, проти - «Гатти» (Здунська Воля).

Олег ЛАНЯК, прес-служба НФК «Ураган»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.