Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
796
0

Юрій БЕНЬО: «Чорноморцю під силу не тільки добре виступити в Кубку УЄФА, але й повторити минулорічний успіх і в цьому чемпіонаті»

Юрій БЕНЬО, захисник ФК «Арсенал-Київ» перед матчем з «Чорноморцем»

Юрій БЕНЬО: «Чорноморцю під силу не тільки добре виступити в Кубку УЄФА, але й повторити минулорічний успіх і в цьому чемпіонаті»

- Юрію, кілька слів про поєдинок в Полтаві? Ваші враження від матчу?
- Поєдинком із полтавською «Ворсклою» ми стартували в сезоні, тож, звичайно, трохи нервували. Ще й кілька нових футболістів з’явилися в команді – були побоювання незіграності з партнерами. Та й статистика говорила проти нас – до цього матчу в Полтаві ми жодного разу не вигравали. Втім, на те вони й традиції, щоб їх із часом ламати. Хлопці вийшли мотивованими, проявили себе з найкращого боку. Окрім забитого м’яча ми мали ще кілька можливостей, аби забити, але обмежилися одним. На щастя, цього вистачило для перемоги.

- Яка реакція футболістів команди на публікації в ЗМІ про «Арсенал»?
- А ми ніяк не реагуємо! Кожного дня по два тренування, тож часу на яку-небудь реакцію не залишається (посміхається). Якщо серйозно, то ще перед сезоном тренери нам порадили не звертати уваги на подібні публікації, оскільки наше завдання – виходити на поле й показувати, на що команда здатна. А те, що пишуть журналісти, нас менше за все має хвилювати.

- Який настрій панує в команді перед поєдинком із «Чорноморцем»?
- Настрій, як завжди, бойовий. Тим паче, перша гра перед рідними вболівальниками. Маємо показати не гіршу гру, аніж була в Полтаві.

- А когось із гравців одеської команди можете виділити?
- Загалом, у команді Семена Йосиповича Альтмана завжди були кваліфіковані футболісти. Виділяти нікого не хотілося би. Якщо ж врахувати поповнення, яке сталося в «Чорноморці» цього літа (до Одеси приїхали досвідчений оборонець Геннадій Ніжегородов, Олег Венглинський повернувся з Греції, де не зміг заграти на належному рівні, а також колишній капітан донецького «Металурга» Олександр Зотов), то, думаю, їм під силу не тільки добре виступити в Кубку УЄФА, але й повторити минулорічний успіх і в цьому чемпіонаті. А після поразки в стартовому турі від «Динамо» одесити, безперечно, прагнутимуть досягнути позитивного для себе результату.

Юрій БЕНЬО, захисник ФК «Арсенал-Київ»

Досьє:

Виступав за команди: «Сільмаш» (Львів) – 1992-1993 рр., «Сокіл-ЛОРТА» (Львів) – 1993-1994 рр., «Гарай» (Жовква) – 1994-1996 рр., ФК «Львів» – 1999 р., «Шахтар» (Донецьк) – 1999 р., «Шахтар-2» (Донецьк) – 1999 р., «Металург» (Запоріжжя) – 2000/2001 рр., ФК «Вента» (Латвія) – 2005 р.

Бронзовий призер 7-го чемпіонату України. Фіналіст Кубка України 1999 р. Майстер спорту України (1998 р.).

Прес-служба ФК «Арсенал-Київ»

футбол
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. В голову Джоковича кинули тяжелую бутылку. Новак свалился на землю
Теннис | 10 мая 2024, 22:31 7
ВИДЕО. В голову Джоковича кинули тяжелую бутылку. Новак свалился на землю

Новак выиграл стартовый матч на Мастерсе в столице Италии у Корентена Муте

Известно, как Лунин отреагировал на новость, что в финале ЛЧ сыграет Куртуа
Футбол | 10 мая 2024, 18:22 7
Известно, как Лунин отреагировал на новость, что в финале ЛЧ сыграет Куртуа

«Реал» сыграет с «Боруссией» 1 июня в финале главного еврокубка

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.