Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
872
0

Склад Карпат на матч проти Кривбасу. Версія інформаційного центру ФК Карпати

Наступний свій матч «Карпати» проведуть проти аутсайдера першості криворізького «Кривбасу»

Склад Карпат на матч проти Кривбасу. Версія інформаційного центру ФК Карпати
Наступний свій матч «Карпати» проведуть проти аутсайдера першості криворізького «Кривбасу», котрий у першому своєму поєдинку програв донецькому «Шахтаря» 0:5. І хоча такі поняття, як «лідер» та «аутсайдер» після першого туру є дуже умовними, проте розгромна поразка «Кривбасу» (навіть проти чемпіона України) є показовою, зважаючи на ті проблеми, які переслідували цей клуб у літнє міжсезоння. Нагадаємо, що криворіжці однією ногою встигли побувати у першій лізі, в результаті чого так і не провели нормальних міжсезонних зборів та у пожежному порядку комплектували команду перед чемпіонатом. «Кривбас» - це та команда, у матчі з якою львів’яни можуть і повинні набрати такі необхідні на старті сезону очки. За версією Інформаційного центру ФК «Карпати» львів’яни вийдуть на матч у такому складі:

Воротар

Кращий гравець попереднього матчу, як за версією вболівальників, так і за версією Інформаційного центру ФК «Карпати» Андрій Тлумак, безперечно, займе місце у воротах команди. Поки що Юрій Мартищук та Мацей Налєпа далекі від тієї форми аби посперечатися з Андрієм за місце в «основі».

Захист

Володимир Федорів та Сергій Пшеничних, за нашими прогнозами, вийдуть у стартовому складі на позиції відповідно правого та лівого захисників. Тарас Петрівський та Олег Тимчишин залишаться у запасі. У центрі захисту з великою долею ймовірності гратиме традиційний тандем Іщенко – Распопов. Теоретично є шанс вийти на поле у Миколи Лапка, котрий, нагадаємо, має досвід виступів у «Кривбасі». Якщо це й станеться (що малоймовірно), то Лапко замінить Іщенка, котрий у поєдинку проти «Металурга» допустився обрізки, яка для «Карпат» ледь не стала фатальною.

Півзахист

У поєдинку проти запорізького «Металурга» Євген Шмаков діяв на позиції радше висунутого захисника, аніж опорного півзахисника. У тому поєдинку Євген допустився кількох невимушених помилок, пов’язаних, мабуть, з браком досвіду гри на новій для себе позиції. Чи буде Олександр Іщенко в матчі з «Кривбасом» випускати Шмакова на цю ж позицію, чи дасть завдання виконувати звичну для нього функцію «опорного» півзахисника – ми про це дізнаємося уже під час матчу з «Кривбасом». Але у будь-якому випадку Шмаков, на нашу думку, з’явиться на полі зі стартових хвилин. В парі з ним у центрі поля, безперечно, діятиме Самсон Годвін. А ось спрогнозувати, хто вийде в «основі» на «краях» півзахисту – наразі дуже важко. На дві позиції в «Карпат» є три виконавці – Аляксєй Сучков, Ігор Худоб’як та Василь Кобин. Сучков та Худоб’як не є конкурентами на одну позицію, оскільки грають на протилежних флангах. А ось Василь Кобин уже довів, що однаково успішно може зіграти як на лівому, так і на правому флангах. У попередньому поєдинку Кобин вийшов в основному складі замість кращого гравця «Карпат» попередньої першості Ігоря Худоб’яка. Причому Худоб’як, котрий замінив Сучкова, у другому таймі був чи не найактивнішим футболістом команди. Ми ж спробуємо спрогнозувати, що у цьому поєдинку зліва з перших хвилин гратиме Кобин, а справа – Худоб’як.

Напад

Після того, як в команді з’явився Лакі Ідахор, конкуренція в передній лінії «Карпат» загостриться ще більше. Ідахор навряд чи з’явится уже з перших хвилин матчу проти «Кривбасу», оскільки ще не встиг акліматизуватися в команді, тому чекатимемо на його дебют в «Карпатах» по перерві. У будь-якому випадку Олександр Іщенко експериментуватиме у передній ланці, поки не знайде для команди основну пару форвардів. Після першого матчу у вищій лізі в Іщенка є всі підстави замінити пару своїх нападників, оскільки те, що у графі «забиті м’ячі» у «Карпат» так і залишився «нуль» - велика провина лежить саме на форвардах команди. Найбільше претензій за цей поєдинок повинно бути до Роші Батісти, котрий не тільки особливо себе нічим не проявив, але й «запоров» найреальніший момент відзначитись у воротах Глущенка. Отож, за нашими прогнозами, цей поєдинок з перших хвилин почне дует нападників Максим Фещук – Руслан Платон.

Денис Проценко

За версією інформаційного центру ФК «Карпати», львівські «Карпати» вийдуть з перших хвилин у такому складі:

Тлумак – Федорів, Іщенко, Распопов, Пшеничних - Шмаков, Годвін, Кобин, Худоб’як – Фещук, Платон

Офсайт ФК Карпати

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.