Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Стрельба
|
946
0

Жінки стріляють краще за чоловіків

У Загребі розпочався чемпіонат світу зі стрільби. Першими стартували кульовики

Жінки стріляють краще за чоловіків

Після чотирьох днів змагань в українській скарбничці опинилося чотири нагороди. Всі на рахунку жіночої частини нашої збірної та здобуті в стрільбі по рухомій мішені на 10 м.

Відкрила лік нашим нагородам у хорватському тирі Вікторія Заболотня. 20-річна дніпропетровська спортсменка в перестрілці вирвала третє місце в китаянки Кію Ванг (19:18). Після основної частини змагань суперниці мали по 380 очок. А перемогу в цьому виді програми святкувала француженка Одрі Коренфло (385 очок). Вікторія Заболотня, зазначимо, не вперше сходить на п’єдестал пошани світових першостей. Вона стала чемпіонкою серед юніорів чотири роки тому у Фінляндії. В. Заболотня разом із чернігівчанками Галиною Авраменко та Катериною Самохіною була срібною призеркою в командних змаганнях (115), поступившись лише суперницям із Китаю (1135). Так само в перестрілці здобула свою бронзову медаль луганська юніорка Тетяна Євсєєнко, залишивши з порожніми руками росіянку Оксану Данілєнко. Т. Євсєєнко, а також Анастасія Савельєва та Людмила Данилюк разом зійшли на третю сходинку, пропустивши вперед команди Німеччини та Росії.

Серед чоловіків найближче до п’єдесталу підібрався Віктор Макаров. 41-річний одесит  показав у кваліфікації стрільби з пневматичного пістолета на 10 м третій результат (583 очки). Але припустившись кількох помилок у фіналі (97,1), в підсумку посів шосте місце (680,1). Наостанку зазначимо, п’яте місце в стрільбі з пневматичного пістолета на 10 м посіла наша юніорська команда, яка повністю складалася з львів’ян – Олександра Зайцева, Володимира Пастернака та Сергія Смільнянина.

Анна Савчик, Львівська газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.