Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 03 августа 2012, 18:33
1375
1

Игорь БЕРЕЗОВСКИЙ: «После первой победы нам станет легче»

Голкипер киеской «Оболони» стремится вернуться в элиту украинского футбола

| Обновлено 03 августа 2012, 18:33
1375
1
Игорь БЕРЕЗОВСКИЙ: «После первой победы нам станет легче»

Молодий голкіпер «Оболоні» провів вже достанього часу у клубі та своєю грою заслужив не тільки місце у молодіжній збірній України, але й зайняв пост №1 у воротах команди.

- Ігорю, як ти оціниш такий старт нового чемпіонату?
- Такий старт може назвати тільки як невдалий. Десь нам треба звикнути до нового футболу, який потрібно грати у Першій лізі. Тут нам потрібно атакувати більше, тож наша гра зараз змінюється, що, звичайно, впливає на результат. У нас також помітно змінився склад. Багато гравців покинули команду, а на їх місце були запрошені нові виконавці, який потрібен час на адаптацію у команді. Для головного теренра це такиж додатвковий клопіт, адже потрібно знаходити нові ігрові зв'язки на награвати нові тактичні схеми, ьщоб вижати максимум. Зрештою, можу сказати, що нам поки деже нещастить. В кожному матчі голкіпер суперника стає героєм матчу та творить в рамці неймовірні речі. Зараз всі на нас будуть налаштовуватись по особливому, адже ми тільки нещодавно грали у Прем'єр лізі.

- Можливо, команда ще не набрала необхідних кондицій після літніх зборів та тільки виходить на пік форми?
- Я так не можу сказати. Всім помітно. Що ми в другому таймі перебігали всіх своїх суперників та могли тримати високий темп матчу. Навіть після пропущених у перших таймах голів ми починали грати більш активно. Проте, ці пропущені голи якесь просте неевезіння. Я думаю, що скоро все налагодиться, ми зможемо забити першими і будем вести матчі більш спокійно та так, як ми можемо.

- А своєю граю на старті ти задоволений?
- Поки не переможемо то ніхто не може бути задоволений своєю грою. Всі розуміють, що потрібно працювати. Я знаю свою слабкі місця та намагаюсь їх виправляти. Звичайно, я задоволений, що маю можливість грати кожен матч у стартовому складі та набиратися такого необхідного досвіду.

- Ти вже досить часу провів у клубі. І здійснив неабиякий прогрес та заслужив місце у «молодіжці» Павла Яковенко.
- Важливо, що головний тренер Сергій Конюшенко мені довіряє. Це неабияка мотивація для мене. Але разом із довіром приходить і відповідальність. Зі своєї сторони потрібно виправдовувати цю довіру та прогресувати. У клубі є такий досвідчений голкіпер Андрій Товт. Який завжди може зайняти місце у воротах, тому розслаблятись не можна і на кожному тренуванні доводити, що ти кращий.

- У наступному матчі ми зіграємо вдома із поки що аутсайдером ліги «Титаном». Чи зможему здобути першу перемогу у першості у цьому матчі?
- Ми завжди повинні поважати своїх суперників, незалежно від того, на якому місці вони перебувають. Проти нас зараз всі закриваються і найближчим часом нам потрібно перебудувати гру таким чином, що проходити ці захисні мури. Нам дуже потрібна перемога у цьому матчі. Думаю, що після першої все піде набагато краще та легше і ми почнемо стабільно здобувати залікові бали у турнірну таблицю, адже кожен з нас хоче повернутись до еліти українського футболу.

fc.obolon.ua

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего
Футбол | 19 апреля 2024, 19:52 3
Перес дал Лунину важный совет после игры с Ман Сити по поводу его будущего

Украинцу в ближайшее время нужно определиться с будущим

Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы
Футбол | 19 апреля 2024, 06:30 19
Дальше без Трубина. Определены полуфинальные пары Лиги Европы

В полуфиналах Лиги Европы сыграют: Марсель – Аталанта, Рома – Байер

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
boldon33
клоун)))