Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Международные турниры
|
2309
1

Біро Жаде і Сержао повернулися в Араз

Екс-гравці івано-франківського «Урагану» продовжать кар’єру в Азербайджані

Біро Жаде і Сержао повернулися в Араз

Екс-гравці івано-франківського «Урагану» Біро Жаде і Сержао, які захищають кольори збірної Азербайджану, продовжать свою ігрову кар'єру саме в цій країні. Обидва досвідчені гравці після двох сезонів, проведених в Україні, вважали за краще повернутися в попередній клуб «Араз» (Нахчівань), у складі якого в 2010 році вони завоювали бронзові медалі Кубка УЄФА. Натуралізовані бразильці вже приймають участь на зборах нової-старої команди, що днями розпочалися в Баку.

Чемпіон Азербайджану продовжує підсилювати склад напередодні нового сезону. Крім двох екс-»ураганівців», команда Жозе Алесіо да Сільви залучила на збори ще чотирьох гравців, в тому числі, і голкіпера. Новим стражем воріт стане бразилець Буранеллі. Після дворічної перерви повертаються в Баку Тьяго Родрігес Паз і росіянин Алєксєй Петров, до яких приєднається також бразилець Карлос Альберто, відомий своїми виступами за донецький «Шахтар» і югорську «ТТГ-Югру».

Через два тижні «Араз» вирушить до Прибалтики, де з 17 по 19 серпня візьме участь у міжнародному турнірі в Латвії. Суперниками чемпіонів Азербайджану в рамках турніру «Riga Futsal Cup» стануть «Слов-Матік» з Братислави (чемпіон Словаччини), мінський МАПІД (віце-чемпіон Білорусі) та господарі змагань - місцевий «Нікарс» (чемпіон Латвії).

Нагадаємо, що «Араз» розпочне почне свій виступ у цьогорічному розіграші Кубку УЄФА з основного раунду. Згідно з жеребкуванням, азербайджанці були посіяні у шосту групу, де з 5 по 8 вересня вони зійдуться з голландським «Ейндховеном», угорським «Дьором» (господар групи) і переможцем групи С попереднього раунду: «ЕІД Футзал» (Ірландія), «Мінерва» (Швейцарія), «Оллстарз Вейнер» (Австрія) і «ТУФАД Анкара» (Туреччина).

Олег ЛАНЯК, www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
FAN-URAGAN
успіхів їм в старій-новій команді!