Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
5359
7

Арбітраж в одні ворота. Відкритий лист президента ФК Скала

Або на кого працюють українські служителі футбольної Феміди?

Арбітраж в одні ворота. Відкритий лист президента ФК Скала

29 липня стрийська «Скала» проводила свій перший виїзний матч у новому сезоні в Черкасах проти місцевого ФК «Славутич» у рамках 3-го туру першості України серед команд другої ліги групи «А». У підсумку було зафіксовано мінімальну перемогу господарів з рахунком – 2:1. Причому вирішальний гол господарі провели на 87 хвилині після призначеного 11-метрового у ворота «Скали». На цій грі був присутній віце-президент ФФУ Володимир Лашкул, який на моє прохання прокоментувати епізод з призначенням пенальті, лише розвів руками. Не справа нашого клубу оцінювати дії арбітра цього поєдинку Жана Симошенка з Донецька.

Сподіваємося і вимагаємо, щоб дії цього судді були проаналізовані та їм була дана належна оцінка з боку суддівського комітету Федерації футболу України на чолі з паном Коліною. Це вже не перший випадок, коли даний арбітр припускався помилок, які у підсумку впливали на кінцевий результат ігор за участю «Скали». Досить згадати, хоча б матч минулорічної першості у Тернополі в День Перемоги, 9 травня, коли Жан Симошенко показав гравцю «Ниви» Максиму Отришку другу жовту картку, але, чомусь забув перетворити її на червону, і зробив це лише через 10 хвилин, якраз за кілька секунд до фінального свистка.

Усі, хто спостерігав за ходом поєдинку в Черкасах, не могли не помітити прихильність цього донецького арбітра до господарів, яким поставлене завдання підвищитись у класі. Але й наша команда виходить на футбольне поле не для того, щоб бути статистами.

Ми б не виокремлювали цей матч, якби подібна картина за участю стрийської «Скали» не повторювалася із матчу в матч.

Тому ми змушені звернутися з офіційним запитом щодо суддівства матчу 3-го туру «Славутич» - «Скала» до куратора суддівського комітету пана П`єр-Луїджі Коліни з представленням відеоматеріалів цього поєдинку, а також я буду ініціювати зустріч керівництва ПФЛ України та суддівського комітету ФФУ з приводу арбітражу в другій вітчизняній лізі.

Микола Кміть, президент ФК «Скала» (Стрий), перший віце-президент ПФЛ України

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 7
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
PALTAVCHANIN
сомневаюсь, что кумо-то из ФФУ, кроме болельщиков, есть дело до 2-й лиги... Хотя мне команда симпотична (раз 5 на их матчах присутствовал), у них еще форвард не плохой, низинький такой.
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
guardmen
уникальный случай!)))
aicraft1965
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
nemiroff_dimon
Забыть дать красную за 2 желтых, а потом через 10 минут вспомнить и.... - это конечно странно. Типо 10 мин. бегал и вспоминал "это 2-я желтая или нет".
udman11
"Усі, хто спостерігав за ходом поєдинку в Черкасах, не могли не помітити прихильність цього донецького арбітра до господарів" Бред! Пенальти действительно спорный, но основания поставить были. А ещё 6 минут добавил. И не было там лояльности к хозяевам
afpa
Арбітр Жан з Донецька...
похоже теперь вместо 3-2-1 можно просто говорить Жан