Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Украина
|
1009
0

Котельник перекваліфікувався на футбол

Відбувся юнацький футбольний турнір серед дворових команд Львова й області на призи благодійного фонду відомого львівського боксера Андрія Котельника

Котельник перекваліфікувався на футбол

На базі футзальної команди “ТВД” відбувся юнацький футбольний турнір серед дворових команд Львова й області на призи благодійного фонду відомого львівського боксера Андрія Котельника.

У турнірі взяли участь гравці 1991-1993 років народження, які представляли вісім команд.

Ці команди розділили на дві групи, вони проводили матчі між собою за коловою системою, і дві найкращі команди з групи потрапляли у півфінали. У півфінальних поєдинках команда “Новий Львів” грала з “Астрою” і перемогла – 2:1, а юні футболісти з команди “Благодійного фонду Котельника” змагалися з представниками команди “Вікторія”. Попри те, що першими пропустили гол у власні ворота, в підсумку зуміли перемогти – 3:1.

Фінальне протистояня виявилося дуже напруженим. За весь ігровий час поєдинку жодній із команд не вдалося відзначитися забитим голом, а в серії післяматчевих пенальті влучнішими були гравці “Вікторії”, котрі й перемогли за пенальті – 2:1. Окрім чудових кубків, які отримали команди за свої звитяги, були й індивідуальні призи. Так, найкращим гравцем турніру визнано футболіста з “Благодійного фонду Котельника”, найкращим воротарем – кіпера “Нового Львова”, а найкращим бомбардиром цих змагань став представник команди “Астра”.

У розмові з кореспондентом “Газети” ініціатор турніру Андрій Котельник висловив задоволення його проведенням. “Найбільше мене вразило, з якою самовіддачею і бажанням боролися юні футболісти буквально за кожен м’яч, вирували такі пристрасті, як на чемпіонаті світу”, – зазначив боксер. Андрій Котельник прагне, щоб турнір відбувався щороку та розширив коло учасників. “Я не хочу наразі нічого обіцяти, та сподіваюся, що турнір стане традиційним і наступного разу участь у ньому братиме більше команд, а сам турнір триватиме довше – не два дні, а три-чотири”, – поділився своїми планами Андрій Котельник.

Нагадаємо, що Благодійний фонд Андрія Котельника щороку взимку проводить Всеукраїнський боксерський турнір серед юнаків, на який з’їжджаються юні боксери з усієї України, а його гостями є найвідоміші українські боксери-професіонали.   

Захар Федорак, Львівська газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.