Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
2973
4

Новий чемпіонат України з футзалу розпочнеться 15 вересня

Відбулося розширене засідання Загальних зборів Екстра-ліги

Новий чемпіонат України з футзалу розпочнеться 15 вересня

20 липня у місті Києві відбулося засідання Загальних зборів Екстра-ліги. Окрім представників клубів Екстра-ліги у ньому взяли участь представники ФФУ (Дердо В.) та АМФУ (Сорочик Ю., Олійник В., Дараган В.). Поряд із питаннями порядку денного учасники засідання визначили механізм подання нормативно-правових документів щодо організації та проведення чемпіонату України з футзалу. Озвучуючи позицію ФФУ, Віктор Дердо зазначив, що дві організації в найшвидший термін повинні підготувати відповідні документи та своє бачення щодо організації наступного чемпіонату і подати їх на розгляд Виконкому ФФУ, який попередньо заплановано на першу половину серпня.

На засіданні окрім президентів «Енергії», «Урагану», «Кардиналу», вповноваженого представника «Локомотива» були присутні представники хмельницького «Спортлідер+», які прийняли рішення у наступному сезоні долучитися до клубів Екстра-ліги.

Для планування керівництвом клубів підготовки до наступного сезону, Загальними зборами Екстра-ліги, було затверджено дату початку змагань (15 вересня) та взято до розгляду декілька варіантів системи розіграшу змагань.

Наступне засідання Загальних зборів Екстра-ліги було прийняте рішення провести після того, як відбудеться засідання Виконкому ФФУ, на якому остаточно затвердити всі питання, пов’язані з організацією та проведенням чемпіонату України  з футзалу серед клубів Екстра-ліги.

Екстра-ліга

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 4
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
terentyev2010
УМЕР ГОЛКИПЕР "УРАГАНА" МАКСИМ ЩЕРБИНА...
fiorentina10
????????????????????????????????????????????
alexivanov2012
Всего 5 клубов?