Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3451
11

Данило АВЕЛАР: «Надеюсь, во Львове меня поймут»

Полузащитник «Карпат» уехал в Италию

Вечір понеділка 16-го липня став особливим днем для Даніло Авелара. Саме тоді він дізнався, що клуб Серії А «Кальярі» домовився з «Карпатами» щодо річної оренди гравця. Квиток на літак вже лежав у нього в кишені. Часу залишалося обмаль – виліт запланований на сьому ранку. Треба було спакувати речі і попрощатися з друзями, яких він знайшов у Львові. А ще вартувало попрощатися з усіма уболівальниками «зелено-білих», які завжди підтримували бразильця. Близько другої години ночі Авелар зустрівся з журналістами Інформаційного центру клубу...

 – Велике всім спасибі! Дякую клубному керівництву, моїм партнерам по команді, а також усім фанам. Вони довели, що є великою сім’єю і підтримували команду і в дні перемог, і в скрутні часи. Львів може пишатися такими фанатами. Щодо свого переходу, то, сподіваюся, що мене зрозуміють. Надійшло запрошення від «Кальярі», пропозиція пограти в Серії А. Для кожного гравця це виклик. Тому я прийняв його, але усе може бути, не виключено, що повернуся до Львова, як вже повертався з «Шальке».

– Даніло, які найпам’ятніші моменти твого перебування у Львові?
 – Якщо говорити про футбол, то виділю таких два. Перший – це обидва поєдинки проти «Галатасарая» у Лізі Європи. В мене ще й досі мурашки по шкірі бігають, коли я згадую їх. Справжнє видовище, справжній адреналін як для футболістів, так і для фанатів. А другий, хоча тут я напевно усіх здивую, це матч проти «Чорноморця» на Кубок України. Справа в тому, що я вийшов на поле ще не зовсім готовим, після операції. Але забив гол і допоміг команді пройти далі. Тоді я радів разом з усіма і прекрасно почувався.

– Фанати «Карпат» – це щось особливе?
 – Не те слово! Вони прекрасно відчувають те, хто як ставиться до своїх обов’язків. Я старався на полі, ніколи не «халявив» і вони це оцінювали. Гравці також відчувають ставлення трибун до себе. А мене підтримували. Особливо тоді, коли я повернувся після травми. Було дуже важко. Хоча сидіти на трибунах і спостерігати за діями своїх партнерів, яким не можеш допомогти, було ще важче. Та травма – просто жахіття. Вони мене переслідують. Коли я приїхав в «Шальке», то також одразу отримав пошкодження. А так хотів себе проявити з кращого боку.

– Що тобі відомо про «Кальярі»?
 – Відомо, що команда грає у вищій лізі Італії. Цього вже достатньо. Це сильний клуб, який вміє працювати на трансферному ринку. «Кальярі» – це можливість перейти на ще вищий рівень. Сподіваюся, що мене чекає така ж доля.

Інформаційний центр ФК «Карпати», Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Артур РЕМЕНЯК: «После 2:0 поверили в победу над Черноморцем»
Футбол | 27 апреля 2024, 22:39 0
Артур РЕМЕНЯК: «После 2:0 поверили в победу над Черноморцем»

Защитник «Миная» рассказал о своем голе и победе над одесситами

Анчелотти признался Лунину, почему оставил его в запасе в последнем матче
Футбол | 27 апреля 2024, 00:08 3
Анчелотти признался Лунину, почему оставил его в запасе в последнем матче

В старте «Реала» вышел Кепа Аррисабалага

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
akella2008
Отлично. Пусть в Карпаты приходят новые игроки, пусть будет текучка кадров. Не будет застоя. Новички будут приходить не за зарплатой, а за шансом отличиться и пойти на повышение. Будет результат, деньги, "свежая кровь".
myroslavmail
Авелар просто любимчик долі, прийшов до нас з районної ліги, шансу би йому СКОРІШ а все не дали якби Ощипко травмувався але альтернатив не було, завдяки чому пограв в ЛЄ (відразу після свого району, прикинути тільки), потім Шальке, знову Карпати але тепер з голами, тепер Серія А. Нехай і далі йому щастить! Приєднуюсь до всього хорошого що тут написано, захоплююсь його карєрним ростом!!!
eclipse21
Величезне спасибі за все!успіхів тобі!!!ніколи не забудем!
mostic68
ДЯКУЄМО! УДАЧІ!!!
stas_lviv
Дякуємо, Данило!!!
mykolaiv
конкретніше будь-ласка
Карпати Forever!
Удачі, прогресуй і додому.
lllloundrat
С таким презыдентом мне даже ничего понимать не нужно былоб.
Кристина
Нехай щастить!...
san68-68
Удачи тебе, Данило! Удачи и чтоб по-меньше травм. Вернёшься - будем рады!
lutsk77
И простят