Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 июля 2012, 09:39
5770
92

Игрок Карпат перешел в Кальяри

Данило Авелар подписал новый контракт с «Карпатами», но в этот же день покинул клуб

| Обновлено 17 июля 2012, 09:39
5770
92
Игрок Карпат перешел в Кальяри

ФК «Карпати» досяг домовленості з італійським клубом Серії А «Кальярі» про річну оренду бразильського універсала Даніло Авелара. Вартість оренди склала один мільйон євро.

По завершенню терміну угоди італійці зможуть викупити гравця за заздалегідь обумовлену клубами суму. У такому випадку «Карпати» матимуть право на отримання частини від суми трансферу, якщо Авелар залишить «Кальярі» і перейде до третього клубу. На сонячні береги Сардинії Даніло вирушить у вівторок.

ФК «Карпати» щиро вдячний гравцю за професійну та самовіддану роботу та бажає йому подальших успіхів у його кар’єрі. Львівський клуб слідкуватиме за виступами гравця  у Серії А і завжди охоче запропонує Даніло знову одягнути зелено-білу футболку.

Sport.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 92
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
mykolaiv
не довго вже чекати. але ти і так вже все знаєш
Карпати Forever!
Побачив скільки коментів одразу зрозумів що якісь мудаки зявилися. Навіть читати не хочеться.
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
mykolaiv
хлопаки ви в цій справі схавали тільки те що вам дозволили схавати папіки відбілюючи свої "чесні" імена. єдине що кинулось в очі в львові повний спокій з мінімумом коментарів а в харкові серйозний кіпіш. причому карпати подали в лозанну перші а вже тоді і ярик почав якісь рухи побачивши що не пронесе.
mykolaiv
скоро побачим хто чого коли і звідки. я тут некомпетентний просто співставляю реакцію сторін. до речі якраз дим звинуватив сурка в тому що той знав і нічого не робив. це вже потім ярик почав кіпіш. а ти так вчиш всіх не говорити про те чого не знають а сам вже знаєш що лозанна вирішила)))
JazoV
Знову таки.Пшеничний в своїх коментарях оприділив дану версію як те що в багатох провідних гравців закінчувався контракт.І таким чином Дим хотів їх під фактом шантажу заставити підписати нові.Грунтуючись на тому що якщо вони не захочуть підписати-він звинуватить їх договорняку і їх чекатимуть схожі санкції що до Лащенкова.Тут чесно кажучи чорт голову зламає.Але здається мені що Лащенков таки став цапом відбувайлом.По суті тут одні здогадки і жодного доведеного факту.Плюс бачення ситуації з різних сторін.
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
JazoV
Одного тільки бракувало щоб під час відкриття Звучало--------------------"Вишел в стєпь донєцкую-парень молодой."
JazoV
Питання.Не в вишитих сорочках.Адже Дима садять на голку з Львів ареною-не вони а дядьки з Донбасу в обличчі Колєснікова.Вони стадіон будували.Вони його й називали.Реально будучи на відкритті мені здалося що я в Донецьку.Кругом реклами Донецьких холдінгів і фірм.Жодної нашої.Таке враження склалось що вони за свої гроші будували.
mykolaiv
ти це кому адресуєш? димінському?
tulja68
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
mykolaiv
дуже цікава версія. комбінація просто відпадна. за що ж тоді металіст наказали? і чому метал кіпіш з лозанною зовсім не обрадував?
tulja68
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
JazoV
Судьї ФФУ-Я так розумію.І з судом судячи зі всього все відомо.Кузнєц радо покинув славетне місто Львів.
san68-68
Спасибо за информацию. Теперь всё понятно.
mykolaiv
а судьи кто?!))))
Habarovskiy
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
JazoV
Не знаю як перекрутили.Але по факту гроші за Лікування таки повернули.Так що тут нічого не скажеш.Знаючи норов Димінського.Це булоб не так просто зробити.
JazoV
Таки все оплатили.
mykolaiv
якщо ти добре памятаєш то суд спочатку кузю нагнув а потім якимсь "незрозумілим чудесним способом"(якраз дим з ахмєтом засрався) все перекрутив навпаки