Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
3443
11

Алексей КУРИЛОВ: «Шахтер готов заплатить за меня 1 млн у.е.»

Полтавская «Ворскла» не хочет отпускать своего игрока в «Шахтер»

Алексей КУРИЛОВ: «Шахтер готов заплатить за меня 1 млн у.е.»

Олексій Курілов повернувся в Полтаву після зборів із донецьким «Шахтарем», і був переконаний, що питання про його перехід на 99 відсотків вирішене.

 Але один відсоток зіграв свою роль - керівництво «Ворскли» поки всіляко перешкоджає переходу футболіста.

 - У мене за контрактом встановлено вступний внесок в 1 мільйон доларів, який «Шахтар» готовий за мене заплатити. Хоча Мірча Луческу не обіцяє, що я буду грати в основному складі, у мене з'явиться шанс, який випадає раз у житті.
 
Потрібно прагнути до більшого, а «Шахтар» - це моя мрія. Адже я вихованець цього клубу, провів 5 років в Донецьку. Вважаю, що в даний момент в Україні це найвища межа, до якої можу прагнути.
 
Після звільнення Павлова, який вивів мене на рівень нормального футболіста, перервав низку моїх оренд, і переконав полтавський клуб купити мене у «Металіста» за 650 тисяч доларів, розумію, що буду деградувати.
 
З повагою ставлюся до нового тренера, але це не той, кому довіряв і з ким грав у Лізі Європи.
 
- Яка основна причина того, що керівництво полтавського клубу перешкоджає Вашому переходу в «Шахтар»?
 - Зараз «Ворскла» хоче отримати більше грошей за мене. Це не по-людськи. Адже є сума, прописана в контракті, а вони намагаються всілякими шляхами залишити мене тут. Я ж душею і тілом залишаюся в рідному «Шахтарі». «Ворскла» зробила для мене багато, але це все завдяки Павлову.
 
Правильно, що Микола Петрович пішов із клубу, адже всі прагнуть до вигідніших умов. Я не через Павлова хочу покинути полтавський клуб, а в пошуках кращого. І це краще зараз - «Шахтар», в якому зможу реалізувати свій шанс.
 
Мене морально дуже пригнічує той факт, що на сьогодні керівництво клубу заявило, що мій перехід неможливий. Це впливає і на мій фізичний стан, тому не знаю, як складеться моя подальша доля.
 
- Чи не перешкоджає рішенню клубу те, що у Вас контракт на три роки, а Ви пограли тільки рік?
- Так. У мене контракт на три роки. Але коли підписували документ, керівництво клубу не виключало варіант, що мене зможуть продати. Коли прописали суму, вони говорили, що за мільйон готові у будь-який момент продати. Але коли мною за ці гроші зацікавився «Шахтар» - захотіли іншу суму.
 
Хоча я розумію, що цікавий донецькому клубу в основному через те, що був їх вихованцем, але все ж радий, що зміг досяг такого рівня і кращий клуб країни звернув на мене увагу. І не важливо, що поки не буду грати в основному складі.
 
Для мене вже досягнення, що я зміг би з ними тренуватися, відточувати свою майстерність. Кучер, Ракицький теж не з основного складу починали, але тим не менш проявили себе.
 
- Але у «Ворсклі» Ви ж центральний захисник…
- Я не вважаю себе гравцем, на якому тримається захист. Я такий же, як Ткачук, Матвєєв, Пєсков або Чєсноков. Вони просто менше матчів зіграли, ніж я, і мені пощастило забити декілька голів на Чемпіонаті та в Лізі.
 
Я хочу їхати в донецький клуб не розслаблятися, а реабілітувати себе, удосконалюватися і робити все, щоб реалізувати цей шанс.
 
Не виключено, що повторю долю Чижова, а можливо - отримаю унікальну можливість у майбутньому грати в основному складі «Шахтаря».
 
vpoltave.pl.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина
Футбол | 24 апреля 2024, 21:29 1
Украинский клуб сорвал матч чемпионата. Стала известна причина

«Металлург» Запорожье не приедет на поединок против «Хуста»

ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины
Хоккей | 25 апреля 2024, 10:00 6
ЧМ по хоккею. Календарь сборной Украины

Очередная попытка сборной Украины вернуться во второй дивизион

Комментарии 11
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
arnold11
А що, ти гроші не любиш? А в Шахтарі він швидше зростати буде. Може і в оренду піде, але як ігрок Шахтаря. А грати чи в Іллічі, чи в Ворсклі невелика різниця.
serghinho
Це вже не футболіст! І пропаде він в Шахтарі! Ну і ..уй на нього! Не велика птица!
Siga85
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
kum_Poltava
Я в шоці, накільки наші футболісти люблять гроші, а не гру. Піти в Шахту на лавку, але з більшими грошима, для них корисніше, ніж рости і прагнути потрапити до якогось європейського клубу.
BekXan
antopapuas1982 — 13.07.2012 17:32
Ничего у него неполучиться .Нада иметь мозги и понимать свои возможности.А Возможности только банку греть...Все хоят в Шахтёр и Динамо все себя звёздами считают.Потом уже вроде и играть есть охота да поздно.Задницу пригрели на запасе и никому не нужны...
BekXan
- У мене за контрактом встановлено вступний внесок в 1 мільйон доларів, який «Шахтар» готовий за мене заплатити. Хоча Мірча Луческу не обіцяє, що я буду грати в основному складі, у мене з'явиться шанс, який випадає раз у житті.
Почитал вообще слова слабака.Одно нитьё.Луческу сказал в основе не будешь .Нетт так денюжки манят что даже на банке готов сидеть.Ворскла ребята отпускайте его пусть мячи подёт.Не хочет играть пусть валит форму подносить.Если на такой возраст ума нету что в Шахтёре ему ничего не светит то человек полный идиот.
viktorzidane
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Netmeister
А готов ли сам Курилов играть на миллион?
antopapuas1982
да жаль парня. надеюсь все у него получится. удачи.
Veteran80
Ах, как здорово, что Селина и Курилова Металлист уже продал Полтаве - а то были бы стоны и сопли из дубля!!!
pipecchukry
Захотел на шару чемпионом стать. А будет играть в какомто фарм клубе шахты.