Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Футзал. Высшая лига
|
5797
24

Трансфери Урагану: мінус Цвєлих, мінус Сержао і компанія

Івано-франківський клуб надав статус «вільних агентів» відразу 6 гравцям

Трансфери Урагану: мінус Цвєлих, мінус Сержао і компанія

За підсумками сезону 2011-2012 рр., у якому івано-франківський «Ураган» виборов Суперкубок України та бронзові медалі Екстра-ліги, закінчилися терміни дії контрактів у майже половини гравців команди. Співпрацю з шістьма футболістами, у котрих завершились чинні угоди з клубом, НФК «Ураган» не продовжує.

Мова йде про кращого бомбардира в історії «Урагану» Валентина ЦВЄЛИХ (196 матчів, 191 гол), а також усіх бразильських легіонерів - СЕРЖАО (Сержіо Луїс Масіел Лукас), БІРО ЖАДЕ (Нільсон Дос Сантос Машаду), КАРЛІНЬОСА (Карлос Роберто Феррейра де Бріто), ЛЕАНДРІНЬО (Леандро Бенто Де Олівейра) та ДІЛВУ (Ділву Феліпе Молоссі Фільо). Усі вищевказані гравці залишають «Ураган» в якості «вільних агентів».

Керівництво івано-франківського клубу, партнери по команді та вболівальники щиро вдячні цим футболістам за плідну співпрацю впродовж всього часу виступів за «Ураган», тож бажають таких же вагомих успіхів у подальшій футзальній кар'єрі та спортивного довголіття!

www.uragan.if.ua

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины
Футбол | 28 марта 2024, 00:59 0
Итоговые таблицы отбора к Евро-2024 U-17. Потенциальные соперники Украины

Команда Юрия Мороза сыграет в финальном раунде ЧЕ U-17 среди 16 команд

Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024
Футбол | 28 марта 2024, 13:06 8
Хацкевич рассказал, стоит ли вызывать Ярмоленко на Евро-2024

Бывший главный тренер «Динамо» считает, что опыт Андрея всегда пригодится Украине

Комментарии 24
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
sirius_17
відпускати Цвєлих - ВЕЛИЧЕЗНА помилка! його вся кар"єра - це Ураган... саме тут він показував фантастичні результати, забивав купу голів і не раз витягував матчі(навіть у Шахтарі так не грав)... як можна???
parazityk
Створюється футзальна академія і друга команда гратиме у першій лізі. Всім би таку кризу.
FAN-URAGAN
"...вболівальники щиро вдячні цим футболістам..." - а керівництво запитало думку вболівальників перш ніж писати якусь подяку? Ні я, ні жоден інший вболівальник команди не був би за те, щоб ці гравці покинули команду!
FAN-URAGAN
100% от тільки не знайдеться багато тих, хто не побоїться піти і висловити керівництву все те, що він думає про теперішній стан справ у команді.
-------------
pag_999, згоден на всі 200%. Цвєлих ніби став своєрідною "повією" - коли треба взяли, став не потрібен - вигнали. Вже тричі його виганяли і повертали, тепер вигнали вчетверте, не здивуюсь якщо захочуть знову повернути. От тільки для чого це все?
viktar2012
ПОТРІБНО ФАНАТАМ , ВБОЛІВАЛЬНИКАМ ЗІБРАТИСЬ І ПІТИ ЗУСТРІТИСЬ З КЕРІВНИЦТВОМ КЛУБУ БУБЕНОМ І КОСТЮКОМ , А НЕ ТИМ КІРОВОГРАДСЬКИМ ХРЄНОМ ЯКИЙ ПРИВОЗИТЬ ЛЄВИХ ГРАВЦІВ І ДУМАЄ , ЩО ВІН ВЕЛИКИЙ НАЧАЛЬНИК !!!!
pag_999
Ну не мали морального права відпускати Цвєлих... Кого небудь: Тменових, Крикунів, Аветисянів, навіть Валенка, но тільки не Цвєлих. Я не уявляю без нього Ураган. Бразильці річ інша - показали як треба грати, зробили результат (минулого року) і допобачення. Хоча дуже шкода що більше не побачим Сержао і Біро Жаде - хороші футболісти.
keegan
так они же ДС строят вот такой
Darko1982
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
trancelife
если будет где играть)))))))))
keegan
жаль, валится футзал в стране, скоро начало нового сезона, но еще неизвестно сколько и какие команды будут играть в вышке и кто его будет проводить,ну в каком еще виде спорта возможно такое, БАРДАК!!!
ZoriaLG2010
Интересно теперь посмотреть,что наиграет ураган!
FAN-URAGAN
це таємниця під сімома замками. ніхто нічого не знає.
keegan
вам на месте легче узнать, что творится сейчас в команде
FAN-URAGAN
Керівництво клубу приймало такі рішення спираючись на що? Як тепер ви будете дивитись в очі людям, які душою і серцем вболівали за команду? Як можна так розвалювати команду, яка минулого року стала чемпіоном? Це стратегія не омолодження, а розпуску команди, пограють ще сезон молодими, а на наступний заявлять, що немає грошей і команда розпадається, як це було з іншими чемпіонами.
trancelife
через год Цвелых вернется.
keegan
может и к Урагану кризис добрался, а кто играть-то будет и делать результат, если он конечно кому-то нужен в этом сезоне?
roman377
Печально, чим думав О.О. Бубен відпускаючи Цвелиха та Сержао - питання, з молоддю за вихід у плей-офф прийдеться серйозно поборотися, тут-то і подивимось на тренерські здібності Гупаленка