Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 09 июля 2012, 12:30
1931
2

Товарищеский матч. Кривбасс - Александрия - 2:2

Криворожцы разошлись миром с вылетевшей «Александрией»

| Обновлено 09 июля 2012, 12:30
1931
2
Товарищеский матч. Кривбасс - Александрия - 2:2

Футбольна команда «Кривбас» провела свій останній контрольний поєдинок перед стартом національного чемпіонату.

 В Олександрії наша команда зустрічалась з місцевим клубом – ПФК «Олександрія», яка минулого сезону залишила Прем’єр-лігу.

 Зустріч розпочалась атаками криворізької команди, й на початку першого тайму «Кривбас» відкрив рахунок в грі. Младен Бартуловіч потужно пробив зі штрафного – воротар ПФК «Олександрія» був безсилий врятувати свою команду. Але потім кривбасівці дещо збавили оберти, що дозволило суперникові перехопити ініціативу та створити кілька небезпечних моментів біля воріт нашої команди. Одна з таких атак завершилась результативно – в середині першої половини гри олександрійці зрівняли рахунок. Господарі поля здебільшого грали «другим номером», але й це дощволяло підопічним Купцова турбувати оборону криворізької команди. Й хоча до завершальни ударів справа доходила рідко, все ж одного разу кривбасівців від голу врятувала поперечина.

 Все йшло до того, що на перерву команди підуть за нічийного рахунку, але на останніх хвилинах тайму ПФК «Олександрія» забила другий м’яч у ворота «Кривбасу».

 У перерві команди зробили ряд замін, даючи можливість гравцям продемонструвати свою майстерність.

 Гра тривала в тому ж ключі, що й першій половині матчу - «Кривбас» атакував більше, олександрійці намагались «спіймати» нашу команду на контратакахґ Обидва колективи мали ряд нагод для взяття воріт, але в одних випадках неточність, в інших добра гра захисних порядків зберегали рахунок на табло нічийним. Все більше проблематичною стає в «Кривбасі» атакувальна ланка - проблема гострого нападника.

 Та все ж наприкінці матчу кривбасівці провели другий м’яч. Бабатунде активно зіграв в боротьбі скинув м’яч на партнера, й Рінар Валєєв головою встановив остаточний рахунок в матчі – 2:2.

 «Кривбас» повертається до Кривого Рогу, де продовжить підготовку до старту в новому чемпіонаті України.

«Кривбас»: Воротар на перегляді (Тлумак, 55; Іваненко, 81), Лобжанідзе, Шершун, Гравець на перегляді (Петров, 28), Федорів (Пашаєв, 27), Лисицький, Гравець на перегляді (Валєєв, 46), Канкава (Матіч, 46), Бартуловіч (Яколіш, 62), Іващенко (Єслінек, 27; Костишин, 73), Самодін (Бабатунде, 46).

Прес-служба ФК «Кривбас»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 2
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
krivbas.ua
Посмотрим
krivbas1
не плохой сбор провели..посмотрим как стартанут в первом туре с Кварцяным)