Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 07 июля 2012, 10:31
6210
12

ЕВТУШЕНКО: «Селин может уйти в Динамо, а Безус останется»

Главный тренер «Ворсклы» прокомментировал трансферные слухи относительно игроков своей команды

| Обновлено 07 июля 2012, 10:31
6210
12
ЕВТУШЕНКО: «Селин может уйти в Динамо, а Безус останется»
Вадим Евтушенко

Головний тренер полтавської «Ворскли» розповідає про тритижневий підготовчий збір та ділиться враженнями щодо можливих новачків клубу. У центрі нашої уваги також така тема: хто із футболістів, можливо, залишить «Ворсклу».

—  Вадиме Анатолійовичу, як оціните підготовчі збори своєї команди в Ялті?
—  Попрацювали ми добре. Та, мабуть, жоден футболіст не скаже, що він задоволений етапами підготовки до сезону, адже завжди доводиться бігати, віддаючи цьому багато сил. Наші збори винятком не стали. До того ж, вони тривали три тижні, і під кінець гравці трохи втомилися. Доводиться також констатувати, що не всі футболісти були здорові. Зокрема, Олег Бараннік через ушкодження пропустив практично весь збір і приступив до тренувань тільки наприкінці його. Так само виникли проблеми у Сергія Вовкодава, який пропустив останній тиждень. Всі інші, крім збірників, виконали повний обсяг роботи.

—  Що можете сказати про Вадима Мілька та Дмитра Єременка, котрі нині перебувають на перегляді?
—  Обидва футболісти приїхали до нас у Ялту, але провели різну кількість тренувань. Єременко приєднався у передостанній день. Провів одне заняття і зіграв 60 хвилин спарингу. Мілька ми могли оцінювати трохи довше — приблизно тиждень, він так само взяв участь у контрольному матчі. Щодо цих виконавців можу сказати, що вони справляють хороше враження і, цілком можливо, ми підпишемо з ними контракти.

—  До вас на збори приїжджав болгарський захисник Міхал Вєнков…
—  Він добре їх провів, доволі непогано проявив себе у захисті. Гравець, безперечно, досвідчений, та, зважаючи на те, що ми про нього чули, розраховували у Вєнкова побачити більше націленості на атаку. Саме в цьому компоненті він нас і не задовольнив, тому контракт вирішили не підписувати.

—  Подейкують, що Євген Селін може змінити команду. Ясність внесете?
—  До Селіна проявляли інтерес київське та московське «Динамо». Наскільки я знаю, росіяни вже відмовилися від ідеї придбання цього захисника, а от представники київського клубу на стадії переговорів. Мені, звісно, хочеться, щоб футболісти такого рівня, як Селін, нікуди не переходили і залишалися у «Ворсклі», але я чудово розумію, що коли виконавець отримує хорошу пропозицію від одного з грандів, його досить складно утримати.

—  Тобто Євген Селін незабаром може перейти в київське «Динамо»?
—  Так, цей варіант цілком реальний.

—  Були чутки, нібито Олексієм Куріловим цікавиться донецький «Шахтар», а ось Роман Безус в одному з інтерв’ю розповідав, що веде перемовини з кількома клубами. Ці футболісти залишаються у «Ворсклі»?
—  Про Курілова нічого сказати не можу. Щодо Романа Безуса — ним також цікавиться київське «Динамо», але я би не радив Ромі змінювати зараз клуб. Йому варто добре подумати, оскільки в «Динамо» на тій позиції, де він грає, дуже кваліфіковані виконавці. Тим паче, уже й нові обличчя з’явилися цього літа, відповідно Безусу буде складно пробитися до основи. Гадаю, він всетаки залишиться у «Ворсклі».

Ярослав ЛЕХ, газета Український футбол

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 12
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
Санек (Дзержина)
он его не замариновал - а это главное!
BekXan
Да абсолютно верно в Металле он был молодой.Ну никак он не мог попадать в заявку, состав сильнее а эксперементировать с молодыми нету резона на кону результат темболее у Металла это Ворскла может эксперементировать...Будут у него результаты молодой поиграл чуточку в ЛЕ чемпионат Европы свой по чуть чуть опыта набирёться и будет гут.Рости нада.Безус слабоват для Динамо через годик видно будет как он тянет и на Динамо и на сборную удачи ему.
krivbas1
Если Милю продадут то Безус будит в ДК. А так пускай играет в Ворскле.
valenok2
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Arius
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
Sjorring
***не найкращий***
Sjorring
може Євгеній і найкращий захисник в Україні) але місце в Динамо для нього буде.
BekXan
Anti-Surkis — 07.07.2012 11:40
Маркевич не может себе позволить работать с молодыми это и так понятно.Нету времени с ними тягаться.Металлист готовая команда.Школа Металла хорошая вот и даёт шанс играть в других клубах.И философия тут не причём не пиши ерунды.А по поводу слабости Селина,посмотри статистику его выступления на том же Евро и был бы он слаб им бы неинтересовались нормальные клубы так что это глупо так думать что он слаб или слепо...
Anti-Surkis
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
BekXan
Anti-Surkis — 07.07.2012 11:05
Маркевич от него отказался в своё время как и от многих молодых футболистов.Не хочет работать Маркевич с молодыми.Только готовые игроки а с молодыми нада ждать годик два три.Металл претендует на лидерские позиции так что место в основе молодым фактически не будет ...
BekXan
Безусу остаться ещё на один годик нада чуточку подрости иначе блин будет.Селина нада отпускать если захочет уйти.Всё понимаю но карьерный рост и будущее нужно понимать.Играть в лиге чемпионов и т.д.В любом случае как бы не было удачи Селину.По больше бы в Украине таких ребят которые прогресируют и понимают что нада стремиться в будущее пример молодым футболистам.
Anti-Surkis
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил