Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1459
0

Київ не зміг, а Маріуполь таки проведе міжнародний турнір з біч-волею

З дніпровських пляжів — на азовські

Київ не зміг, а Маріуполь таки проведе міжнародний турнір з біч-волею

Кияни вже звикли, що влітку вони можуть поєднати відпочинок на пляжах Гідропарку з переглядом представницького турніру з пляжного волейболу. Новина, що цього року традиційного спортивного видовища на берегах Дніпра не буде, розчарувала. Втім естафету з проведення престижних змагань підхопили на берегах Азовського моря.

Найближчого понеділка стартує міжнародний турнір з пляжного волейболу Azovstal Beach Volley Cup-2006. Упродовж чотирьох днів на пляжах Маріуполя 30 чоловічих та 25 жіночих команд з країн СНД виборюватимуть Кубок металургійного комбінату «Азовсталь». Відзначимо, що серед жінок настільки масштабні змагання в Україні проводяться вперше. Присвячений до Дня металургів турнір має призовий фонд 5 тисяч доларів.


Напередодні президент Асоціації пляжного волейболу України Вадим Тищенко підкреслив: після того як стало відомо, що традиційні київські змагання не відбудуться, маріупольський старт має стати найвагомішою подією офіційного літнього календаря АПВУ. Кубок «Азовсталі» викликав величезну зацікавленість у багатьох професіональних пар із пострадянського простору, яким виступ на азовських пляжах дозволить найліпше підготуватися до наступних міжнародних стартів. Нагадаємо: цей вид спорту входить до олімпійської програми, тому вже сьогодні чоловічі та жіночі дуети використовують найменшу нагоду підвищити свій рейтинг, який буде визначальним для здобуття путівки до Пекіна-2008.


Можна не сумніватися, що в розпал курортного сезону в півмільйонному місті сталеварів аншлаг на трибунах буде забезпечено. А підтримка українським біч-волейболістам дуже потрібна, адже серед їхніх суперників не бракуватиме професіональних пар із високим рейтингом — перш за все з Росії та Прибалтики. Про перебіг подій із Маріуполя можна буде дізнатися з репортажів із місця події кореспондента «УМ», адже наша газета стала інформаційним спонсором Azovstal Beach Volley Cup.

Ігор КОРОЛЬОВ, Україна молода

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Самого дорогого игрока в истории Шахтера могут оштрафовать на 10 млн евро
Футбол | 24 апреля 2024, 22:05 12
Самого дорогого игрока в истории Шахтера могут оштрафовать на 10 млн евро

«Атлетико Минейро» не собирается соглашаться с тем, что Бернард останется в «Панатинаикосе»

ФОТО. Подросток на матче Челси показал душераздирающий баннер
Футбол | 24 апреля 2024, 02:23 2
ФОТО. Подросток на матче Челси показал душераздирающий баннер

Матч АПЛ завершился разгромной победой Арсенала со счетом 5:0

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.