Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 05 июля 2012, 08:27
860
0

Волынь обыграла Истру 1961

Победу луцкой команде принес гол Савича на 87-ой минуте

| Обновлено 05 июля 2012, 08:27
860
0
Волынь обыграла Истру 1961

У середу, 4 липня, «Волинь» зіграла черговий спаринг другого навчально-тренувального збору. Суперником лучан у цьому поєдинку став хорватський клуб «Істра 1961» (Пула). Гра відбулася на тренувальному полі у місті дислокації волинян. У цій грі взяли участь гравці, що пропускали вчорашній спаринг проти «Локомотиви» окрім Шеліхова, Герасимюка та Савича, які вийшли на заміну у другому таймі.

Матч розпочався з натиску волинян і вже на 3-й хвилині Годований пройшов лівим флангом та віддав низову передачу в штрафний майданчик, де її влучним ударом замкнув Суботіч – 1:0! На 10-й хвилині Бікфальві знайшов точним пасом в карному того ж Суботіча, в свою чергу Даніель підробив м’яч під ліву ногу і прицільно пробивав у дальній кут, та на цей раз воротар «Істри» врятував свою команду. Мав змогу відзначитися і Шумахер, котрий пробивав з дальньої дистанції точно у кут воріт, та й у цьому випадку кіпер суперника виявився на висоті.

А на 30-й хвилині лучани подвоїли свою перевагу. Пилипчук виконав подачу з лівого флангу, хорватський воротар кулаками відбив м’яч на свого гравця, а той несподівано втратив м'яч, який дістався Бікфальві. Чіткий удар румунського новачка і рахунок у грі стає 2:0. Щодо суперників, то на 33-й хвилині вони виконували штрафний з 25-ти метрів, але м’яч пройшов повз ворота. Ще одна гарна нагода була у Пилипчука наприкінці першого тайму, коли Сергій виконав сольний прохід і наважився на удар з 23-х метрів – м’яч кулею просвистів в лічених сантиметрах над поперечиною.

Після перерви ситуація особливо не змінилася. «Волинь» продовжувала володіти ігровою і територіальною ініціативою. Як наслідок, на 54-й хвилині Годований пройшов по лівому краю, змістився в центр і пробивав з лінії штрафного майданчика, але на шляху м’яча став воротар «Істри». Та згодом «Істра» пришвидшила темп і на 67-й хвилині після подачі кутового скоротила відрив. Перший постріл головою Шеліхов відбив, але після повторного удару з лінії воротарського рахунок став 2:1. Мало того, за десять хвилин до закінчення матчу, хорватам вдалося зрівняти відновити рівновагу - гравець «Істри» після верхової подачі виявився найрозторопнішим у штрафному майданчику лучан і відправив круглого до сітки воріт «Волині». Проте це був ще не остаточний рахунок матчу, на 87-й хвилині Душан Савич вирвав перемогу для своєї команди – після пасу з правого флангу від Лопеса македонець вразив «дев’ятку» воріт хорватської команди ударом з одинадцяти метрів..

Після трьох поспіль проведених «Волинню» контрольних матчів Анатолій Демяненко вирішив надати команді вихідний, котрий лучани проведуть завтра у Маріборі. А вже через день «Волинь» зіграє свій наступний спринг із командою словенських вільних агентів. На завершення збору також заплановано контрольний матч із румунським клубом «Газ Метан», який відбудеться 7 липня.

«Волинь» – «Істра 1961» (Пула, Хорватія) 3:2
Голи:
Суботіч (3), Бікфальві (30), Савич (87)

«Волинь»: Старцев (Шеліхов, 46), Насонов, Шиков, Ілієв, Годований, Ізворану, Лопес, Бікфальві, Пилипчук (Герасимюк, 75), Шумахер (Савич, 75), Суботіч

fc.volyn.net

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.