Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 04 июля 2012, 19:01
1310
0

Адам МАРЦИНЯК: «Карпаты - очень хорошая команда»

Футболист «Краковии» прокомментировал итоги спарринга с львовянами

| Обновлено 04 июля 2012, 19:01
1310
0
Адам МАРЦИНЯК: «Карпаты - очень хорошая команда»
Адам Марциняк

Адам Марциняк – один з небагатьох гравців у складі обох команд, які матч «Краковія» – «Карпати» провів на полі від дзвінка до дзвінка. Зважаючи на спеку та втому, після фінального свистка, йому було досить складно говорити, однак гравець не відмовив в невеликій розмові.

– Наскільки сьогодні вам було важко проти «Карпат»?
– «Карпати» показали себе справді хорошою командою. Вони напередодні перемогли чемпіона Польщі «Шльонск» і ми про це знали. Тому на цю гру виходили налаштовані, як на дуже сильного суперника. Якщо проаналізувати матч, то по грі «Карпати» і справді краще виглядали. Але, як би не гол, в якому ми припустилися серії необов’язкових помилок, то рахунок міг би бути і 0:0. Ми також мали непогані моменти і могли кілька разів забивати. Напевно, такий спаринг для нас є хорошим досвідом.

– Який відрізок командної гри ви вважаєте провели найсильніше?
– Мабуть тоді, коли могли кілька раз забити. Це було на самому початку гри. Ми на матч з «Карпатами» вийшли дуже сконцентрованими і хотіли заскочити «Карпати» зненацька. Але забракло останнього влучного удару. Ми мали в цих епізодах забивати, але не вдалося.

– В другому таймі гра зовсім заспокоїлася. Чому?
– В першій половині ми спробували грати з «Карпатами» на зустрічних напрямках, але клас суперника показав, що нам це не вдається і в другій половині гри ми трохи збили темп матчу. А далі вже грали так, як би і мали грати, спокійно, намагаючись контролювати м’яч.

– Матч вийшов таким, яким ви його і очікували побачити перед грою?
– Насамперед для нас це був хороший урок. Ми випробували себе, на що ми здатні. Після цієї гри ми можемо сказати, що лицем в бруд перед нашими вболівальниками ми не впали.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.