Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 02 июля 2012, 19:21
2327
1

Румынский полузащитник подписал контракт с Волынью

Экс-игрок «Стяуа» перебрался в Украину

| Обновлено 02 июля 2012, 19:21
2327
1
Румынский полузащитник подписал контракт с Волынью

Черговим гравцем, який у новому сезоні буде виступати за «Волинь», став румунський півзахисник Ерік Бікфальві. Контракт з футболістом укладено на три роки.

Ерік Космін Бікфальві
Народився 5 лютого 1988 року, зріст: 187 см, вага: 80 кг.
Ігрове амплуа: центральний півоборонець.

Народився Ерік Бікфальві в місті Карей, що недалеко від України, у футбольній родині, адже його батько та дід були професійними футболістами. До того ж дід Еріка родом із Швеції, чим пояснюється нетиповий для Румунії світлий колір волосся футболіста. За це, а також в силу своєї позиції на полі, з юного віку закріпилося порівняння Бікфальві з відомим іспанським півзахисником – Гуті.

Першим професійним клубом футболіста був третьоліговий «Фінк Фенштер» з Петрешті, але одного сезону проведеному в ньому вистачило, щоб на молодого гравця звернули увагу більш імениті клуби. Так, в 2006 році Бікфальві дебютував у найсильнішому румунському дивізіоні в складі клубу «Жіул» (Петрошань), де протягом сезону провів 16 матчів. Проте це не допомогло його клубу уникнути пониження у класі, після чого Ерік підписав контракт з одним із грандів – бухарестським «Стяуа».

Одразу пробитися в основний склад столичного клубу гравцю не вдалося і весь 2008 рік Бікфальві провів в оренді у команді «Глорія» (Бузеу). Після повернення у «Стяуа» Еріку вдалося вийти на провідні позиції як у клубі так і в молодіжній збірній Румунії.

У складі молодіжної збірної Румунії Ерік Бікфальві провів 23 матчі в яких відзначився трьома голами. В Єврокубках – 22 зіграних матчі.

У складі «Волині» гравець буде виступати під номером 10.

fc.volyn.net

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
pomkoG
Волинь продовжує "дєло" Кварца по набору "тупо" рослих гравців.