Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Другие новости
|
1912
0

Бодібилдери помстилися за футболістів

Павло Зінько та ще шестеро представників львівського бодібилдінгу та фітнесу повернулись із серії турнірів, які проводили на італійському узбережжі, з повними валізами нагород

Чемпіонат IBFA Італії приймало містечко Росано, чемпіонат IBFA Європи – Таранто, а в Сапрі розіграли звання “Міс” і “Містер” Юніверс” IBFA серед любителів і серед професіоналів.

“Ми продемонстрували силу, отримавши в такий спосіб своєрідну сатисфакцію за розгромну поразку українських футболістів у чвертьфіналі чемпіонату світу італійській збірній”, – зазначив тепер уже п’ятиразовий чемпіон Європи Павло Зінько. За його словами, змагання бодібилдерів за ажіотажем серед місцевого населення поступалися хіба що футбольним пристрастям та автоперегонам “Формула-1”.

Важливу роль відіграло те, що спортсмени виступали не в залах, а на спеціально побудованих сценах найвідоміших пляжів Італії. Учасників було настільки багато, що фінальні виступи тривали з дев’ятої вечора до шостої ранку. Але й у цей час стовпчик термометра інколи сягав позначки +35. Не всі витримували шалене поєднання спеки із жорсткою дієтою (перед змаганнями учасники не пили води, вживали тільки білки, повністю відмовилися від жирів і вуглеводів). Одна з господарок турніру, яка згодом стала “Міс фітнес”, навіть знепритомніла на сцені.

На щастя, така доля оминула львів’янок, які також гідно виступили в категорії “Міс фітнес”. Зокрема, Наталія Солтис стала чемпіонкою континенту в Таранто, а Оксана Пономаренко посіла третє місце на турнірі в Росано. До речі, остання не залишилася без нагород і в категорії “Міс фігура”, ставши бронзовою призеркою чемпіонату Європи та “Міс Юніверс”.

Особливо популярними серед італійської публіки були виступи учасниць змагань у категорії “Міс шейп”, які складалися з трьох раундів: виходу в купальниках, довільної програми та дефіле у вечірніх сукнях. Вікторія Шевчук у цій категорії зупинилася за крок від п’єдесталу в Таранто, а Наталія Солтис – у Сапрі. Виокремимо й виступ наших чоловіків на чемпіонаті Європи. Максим Колошкін замкнув трійку призерів серед юніорів, а Ігор Побер здобув “бронзу” серед ветеранів (понад 45 років).

Павло Зінько зібрав найвагомішу колекцію нагород, перемігши в категорії “Атлетік” і на чемпіонаті Італії, й на першості Європи, а також зупинився біля підніжжя п’єдесталу “Про Юніверс” IBFA. Втім ці успіхи, за словами львівського бодібилдера, були б неможливими без підтримки ТМ “Бель Палаццо”, “Ерго”, “Домотоп”, “Ферозіт”, торговельної мережі “Будівельні рішення”, ТМ “Корн”, “Олімпія”, інвестиційно-фінансової групи “Росан-капітал”, торговельного дому “Оріон-Експорт”, “Тоі-Тоі”.

Анна Савчик, Львівська газета

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.