Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 30 июня 2012, 10:30
2495
1

Лукаш ГИКИЕВИЧ: «Матч с Карпатами - хороший урок для нас»

Нападающий «Шленска» признался, что «Карпаты» - очень тяжелый соперник

| Обновлено 30 июня 2012, 10:30
2495
1
Лукаш ГИКИЕВИЧ: «Матч с Карпатами - хороший урок для нас»
Лукаш Гикиевич

Лукас Гікієвіч в матчі з «Карпатами» на полі з’явився лише у другому таймі, але з його виходом «Шльонськ» зміг налагодити гру попереду. Саме від нього по перерві йшла найбільша загроза воротам «зелено-білих». І попри те, що самому футболістові відзначитися не вдалося, він все ж допоміг партнерам забити «гол престижу». Саме на ньому Роман Мисак заробив пенальті, з якого Мраз скоротив відставання.

– «Карпатам» сьогодні вдалося перемогти «Шльонськ». Як ви думаєте, за рахунок чого?
– Напевно «Карпати» важчий суперник, ніж ми собі думали. Вважаю, що вони перемогли цілком заслужено. Весь матч вони володіли ініціативою і створили більше моментів аніж ми. Але ми грали після втоми, в нас були дуже важкі збори. Тому десь це також вплинуло на результат.

– В першому таймі за грою ви спостерігали з лави запасних, а в другому перебували безпосередньо на полі. Коли, на вашу думку, «Шльонську» найбільш важче було протидіяти «Карпатам»?
– Важко сказати. Тренер на гру виставив дві одинадцятки. В першій половині грали одні, після перерви інші. Зокрема, я зіграв в другій половині гри. Думаю, кожному з двох складів на полі було не легко. Але, скажу, що не таким був важливий для нас результат. Це більше було тренування. На результат ми вже будемо грати, коли розпочнеться сезон.

– В кінці матчу вам вдалося заробити пенальті для своєї команди. Чи справді було порушення правил з боку воротаря на вас?
– Безумовно. Мені віддали хорошу передачу на хід і я міг обіграти воротаря. Як би не було контакту, я б залишався перед порожніми воротами. А так мене збили. Що це як не пенальті?

– Ви і крім цього мали кілька моментів. Пригадуються ваші удари з лівої з-за меж карного майданчика.
– Я стараюся бити як тільки маю нагоду. Але цього разу все йшло повз ворота. Ноги після тренувань налиті, важко було переміщатися, а бити – тим більше. Але я не жаліюся. Повторюся, що результат справедливий і для нас це був хороший урок.

– Проти «Карпат» мабуть ви не зуміли показати свою кращу гру. Але все ж в команді ведуться розмови про повторення минулорічного досягнення?
– Так, однозначно. Ми робитимемо все для того, щоб знову стати чемпіонами. Правда захистити титул значно важче, аніж здобути, та ми все ж прагнутимемо цього.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
igorvt
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил