Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
|
719
0

"Дебрецен" - "Карпати" - 0:2. "зелено-білі" перемагають чемпіона Угорщини

Львівські «Карпати» у першій контрольній грі під час тренувальних зборів в угорському місті Дебрецен з рахунком 2:0 здолали чемпіона країни – ФК «Дебрецен».

"Дебрецен" - "Карпати" - 0:2. "зелено-білі" перемагають чемпіона Угорщини

Торік під час зборів в Угорщині «Карпати» також з рахунком 2:0 перемогли «Дебрецен», який тоді був представлений молодими гравіцями. Цього разу за угорців грала основа, яка у вересні минулого року протистояла у Кубку УЄФА донецькому «Шахтарю» і п’ятеро футболістів якої входять до національної збірної Угорщини. Початок матчу був за господарями поля, які створили кілька небезпечних моментів, проте Андрій Тлумак зіграв надійно. Згодом «Карпати» поступово заволоділи ініціативою і створили кілька нагод для взяття воріт Норберта Чернянскі. Проте лише на 40-й хв. захисник «Карпат» Володимир Федорів, підключившись до атаки, потужнім ударом у «дев’ятку» відкрив рахунок.

Після перерви угорці зробили серію замін і місце у воротах зайняв хорват Сандро Томіч, якому також під кінець матчу на 80-й хв. довелось вийняти м’яч з сітки - вдало зіграв на добиванні Руслан Платон. У цьому епізоді відзначимо вдалу гру на «другому поверсі» Андрія Распопова. У цій грі також втратили нагоду відзначитись Максим Фещук, після удару якого зі штрафного м’яч летів у верхній кут, але воротар перевів його на кутовий, а також Євген Шмаков та Руслан Платон (двічі). ФК «Дебрецен» переважно діяв на контратаках, тож Андрію Тлумаку кілька разів доводилось рятувати ворота після індивідуальних проходів угорців. Після завершення видовищної гри місцеві вболівальники, яких чимало зібралось на стадіоні, проводжали карпатівців гучними оплесками.

Наставник української команди Олександр Іщенко задіяв у цій грі таких футболістів:

Тлумак, Федорів, Распопов, Іщенко, Пшеничних, Ґодвін (Женюх, 70), Шмаков, Сучков, Кобин (Худоб’як, 68), Батіста (Петрівський, 72), Фещук (Платон, 65).

Наступна контрольна гра «Карпат» відбудеться у суботу, 15 липня. Суперником львів`ян стане клуб „Дьошдьор”, що за підсумками останнього чемпіонату Угорщини посів 8-е місце.

Юрій Назаркевич, прес-секретарФК «Карпати»

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

МИЛЕВСКИЙ: «Хочу найти нападающего в Динамо, который был бы похож на меня»
Футбол | 24 апреля 2024, 21:47 13
МИЛЕВСКИЙ: «Хочу найти нападающего в Динамо, который был бы похож на меня»

Экс-форвард «Динамо» хочет вернуться только в киевский клуб

Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина
Футбол | 24 апреля 2024, 07:01 8
Стала известна точная сумма, за которую Перес готов продать Лунина

По последним слухам, Андрей не согласился на продление контракта и может покинуть клуб

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.