Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Европы
|
706
0

Євро-2012: восени чекаємо на інспекторську перевірку

У вересні на Україну та Польщу, як кандидатів на проведення Євро-2012, очікують інспекторські візити УЄФА

Євро-2012: восени чекаємо на інспекторську перевірку

Мету для приїзду представників європейського штабу окреслено досить чітко – встановити здатність країн приймати чемпіонат Європи-2012. Тобто відвідати місця, запропоновані для проведення заходів єврофоруму (стадіони, готелі, приміщення для жеребкування), перевірити відповідність інформації досьє заявки реальній ситуації та визначити відкриті питання. Гості із Ньона планують також провести зустрічі із представниками уряду та міст-претендентів, аби встановити, як на державному рівні підтримується цей проект.

Іспит для наших країн справді серйозний, особливо з огляду на те, що від результатів цієї перевірки залежитиме остаточний вибір Виконкому УЄФА у грудні 2006-го.

Завтра, 13 липня, у конференц-залі Міністерства сім’ї, молоді та спорту (вул. Еспланадна, 42) відбудеться семінар-нарада з питань підготовки до оглядового візиту інспекторів УЄФА. У засіданні братимуть участь міністр у справах сім’ї, молоді і спорту Юрій Павленко, директор Виконавчої дирекції ФФУ „Євро-2012” Іван Федоренко, представники центральних і місцевих органів виконавчої влади. По завершенні наради (о 12.45) для представників мас-медіа відбудеться прес-конференція.

Федерація футболу України

Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.