Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 25 июня 2012, 09:45
1260
0

Карпаты в Польше: день первый

Львовская команда провела свою дебютную тренировку на учебно-тренировочных сборах

| Обновлено 25 июня 2012, 09:45
1260
0
Карпаты в Польше: день первый

Підйом о 8-ій годині ранку у футболістів «Карпат» не викликав жодних проблем. Після перегляду, напередодні, чвертьфінального матчу Євро-2012 Німеччина – Греція у карпатівців була зайва година на сон, адже, нагадаємо, між Україною та Польщею, попри спільний футбольний форум, різниця в часі зберігається.

Вже незабаром, а саме після сніданку та тактичної підготовки, команда вирушила на своє перше тренування у Польщі. До футбольних полів, де і займатиметься команда на зборах, автобусом їхати лише кілька хвилин. Дорогою карпатівці проїхали невеликий центральний стадіон Водзіслава-Шльонскі, який вміщає не більше 3-ох тисяч глядачів.

На тренувальних полях в розпорядженні львів’ян три повнорозмірні, акуратно підстрижені газони. Єдине, що трохи допікало, так це засилля маленьких мушок, яких приваблювали білі кольори. Саме в таких футболках на поле і вийшли гравці «Карпат» на перше тренування.

Доки «зелено-білі» розминалися, неподалік за їхніми діями стежила блондинка з блакитними очима. Марта, а саме так звати красуню, весь час намагалася вибігти на поле до карпатівців, однак чоловік, що стояв поруч, її не пускав. Каже, зарано ще дворічній дівчинці ганяти м’яча з дорослими.

Чоловік – це тато Марти, який виявився ще й президентом спортивної організації, якій, власне, і належать ці поля. Пропустити перше тренування «Карпат», каже Дарек Пожінський, не міг. Навіть взяв із собою дружину та доньку. Сама ж дівчинка до футболу також не байдужа. Час від часу, поглядаючи на карпатівців, вона стояла серед двох десятків м’ячів, вагаючись, який ж їй вибрати, щоб кинути.

Тим часом карпатівці почали бігти 3 кілометри на час. Бігли дистанцію футболісти навколо футбольного поля, по периметру якого стояли тренери. Найшвидшим (або ж найвитривалішим) виявився грузинський легіонер команди Муртаз Даушвілі. На 10 секунд від грузина відстав Володимир Гудима, який фінішував з другим результатом.

Вечірнє тренування мало тактичний характер. Футболісти цього разу працювали більше з м’ячем і відпрацьовували на полі задумки тренерського штабу.

Ввечері команда знову відпочивала, переглядаючи матч Євро 2012. На цих зборах для карпатівців дивитися єврочемпіонат стає доброю традицією. Тренерський штаб команди та кілька гравців-легіонерів матч Іспанія – Франція дивилися у холі на загальному екрані. Інші ж футболісти у себе в номерах. Зокрема і Лукас, який в цей вечір був найактивнішим вболівальником. Попри те, що іспанець перебував у ліжку під ковдрою, голам співвітчизників тішився голосно і непоміченим не залишився. Каже, що на цьому форумі конкуренцію Червоній Фурії може скласти хіба що збірна Німеччини.

Інформаційний центр ФК «Карпати»

Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

ВИДЕО. Вингер сборной Украины забил очередной гол в европейском чемпионате
Футбол | 25 апреля 2024, 10:04 0
ВИДЕО. Вингер сборной Украины забил очередной гол в европейском чемпионате

Гол Максима Хланя стал решающим для «Лехии»

Стало известно условие, при котором тренер Мудрика будет уволен из Челси
Футбол | 25 апреля 2024, 05:00 2
Стало известно условие, при котором тренер Мудрика будет уволен из Челси

Маурисио Почеттино должен вывести «пенсионеров» в еврокубки, иначе покинет пост коуча

Комментарии 0
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.