Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 19 июля 2012, 20:28
1951
1

Павел КУЧЕРОВ: «Хорошо, когда забивается шесть мячей»

Наставник «Карпат» поделился впечатлениями о первом спарринге в сезоне

| Обновлено 19 июля 2012, 20:28
1951
1
Павел КУЧЕРОВ: «Хорошо, когда забивается шесть мячей»

Керманич карпатівців Павло Кучеров першим спарингом літнього міжсезоння в цілому залишився задоволений. При цьому він зазначив, що атака його потішила більше, ніж захист. 

– Зазвичай двосторонні ігри судить хтось із тренерів команди. Цього ж разу була ціла бригада арбітрів. 
– Я хотів, щоб матч мав якомога менш тренувальний характер. Тому й були офіційні судді, ігрова форма. Хотів, щоб хлопці відчули, що вони проводять справжній матч. Як-не-як, а вони грають між собою. А це трохи не те налаштування, як в офіційній грі. Тому таким чином я намагався цьому спарингу додати якоїсь офіційності.
 
– Які моменти гри вам сподобалися?
– Сподобалося, що хлопці після важких десяти днів тренувань провели матч в хорошому темпі, були чудові та змістовні комбінації і кілька гарних голів. Уже вимальовуються певні схеми та зв’язки.
 
– Обидва тайми ви давали багато вказівок гравцям у зелених строях. Натомість «смугастим» робили зауваження лише інколи...
– Я домовився з Романом Толочком, своїм асистентом, що я працюю з «зеленими», а він – із «зелено-білими». Та зважаючи, що загалом це все одно мої гравці, я робив підказки, за потреби, і «смугастим».
 
– На початку другого тайму був епізод, коли Степан Гірський самовільно виключився з гри і в підсумку після передачі з його флангу «смугасті» забили свій перший гол. 
– Степан знає, над чим йому ще необхідно працювати. Це був той момент, де йому не вистачило концентрації, аби допрацювати епізод. Він зупинився, щоб апелювати до арбітра, бо вважав, що Володя Костевич випустив м’яча за бокову лінію. Однак суддя гру не зупинив, і рахунок став 1:1. Добре, що це товариський матч, де він може повчитися. Але все ж це гол, хоча й у тренувальному спарингу. В офіційній грі це може бути гол, який цілком може призвести до поразки і, відповідно, втрати трьох очок. Степанові від таких моментів треба позбавлятися – чим швидше, тим краще. 
 
– На вашу думку, яка з команд виглядала краще за суперника?
– Гра склалася рівна і рахунок це лише підтвердив. Спершу одна команда, в даному випадку у зеленій формі, володіла ініціативою, потім – інша. Все-таки «зелено-білі» після пропущених м’ячів стали грати агресивніше та впевненіше. Це додало темпу і без того швидкій загалом грі, і мені це сподобалося.
 
– Весною «Карпати» доволі багато голів пропускали. В цій грі на двох знову їх чимало – шість. 
– Як любитель футболу скажу, це завжди добре, коли забивається шість м’ячів. Відзначилися всі наші нападники, що були на полі. Це також добре, адже в минулому сезоні реалізація гольових моментів була для нас дуже серйозною проблемою. Втім, можливо, три пропущених м’яча кожною з команд – це забагато. Відповідно над цим нам треба працювати і це будемо робити. Але з іншого боку, в кожній з команд все ж себе проявили гравці атакувального плану, а це добре.
 
 
Sport.ua
 
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей
Комментарии 1
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
arherey78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил