Поддержать украинских военных и людей, пострадавших из-за войны

Чемпионат Украины
| Обновлено 17 июня 2012, 10:06
1716
6

Карпаты провели двусторонку

Львовяне готовятся к новому сезону дома

| Обновлено 17 июня 2012, 10:06
1716
6

У рамках підготовки до нового сезону «Карпати» сьогодні на клубній базі в Брюховичах провели двосторонню гру. Тренерський штаб не став ділити гравців на основний склад та резервний, спробувавши розподілити їх таким чином, аби команди були приблизно рівні за силами. І схоже, їм це вдалося – зустріч між «смугастими» та «зеленими», яка проводилася у форматі два тайми по 40 хвилин, закінчилася бойовою нічиєю з рахунком 3:3.

«Смугасті» – «Зелені» – 3:3 (0:1)
16 червня. 17:00. Брюховичі. НТБ ФК «Карпати». Сонячно. +22°С
Суддя – Віктор Кравченко (Львів).
 
«СМУГАСТІ»: Ільющенков, Озарків, Мілошевіч (Ксьонз, 65), Подоляк, Авелар (Костевич, 41), Даушвілі, Мартинюк, Гудима, Ксьонз (Михальов, 41), Касьян. На позиції вінгера всю гру відіграв потенційний новачок, який перебуває на оглядинах. 
 
«ЗЕЛЕНІ»: Богатінов, Гірський, Балажіц, Ощипко, Ткачук, Голодюк, Худоб’як, Кополовець, Гладкий. На позиціях центрального захисника та вінгера діяли гравці, які перебувають на оглядинах.
 
0:1 – В середині першого тайму Голодюк подав кутовий з лівого флангу атаки і центральний захисник «зелених», вистрибнувши вище всіх, головою вколотив м’яча в праву «шістку» воріт Ільющенкова.
 
1:1 – Щойно почався другий тайм, Костевич прийшов лівим флангом і завершив свій рейд прострілом. До м’яча першим встиг Гудима, удар якого Богатінов парирував, але першим на добиванні був Касьян.
 
1:2 – Атака «зелених» правим флангом закінчилась передачею наліво на Кополовця, який з меж карного майданчика розстріляв ворота без шансів для кіпера.
 
1:3 – Довга діагональна передача з правого флангу атаки «зелених» на Гладкого і центрфорвард другим дотиком розкішно вгатив круглого в сітку.
 
2:3 – Буквально за хвилину після гола Гладкого не менш ефектний гол забили «смугасті» – Михальов, який знаходився на куті карного майданчика на правому фланзі після діагональної передачі зліва злету з правої наніс суперудар в дальню «дев’ятку» воріт Богатінова, якому не допоміг навіть затяжний карколомний стрибок. Зазначимо, що такий удар навряд чи вдалось би відбити навіть Буффону чи Касільясу.
 
3:3 – Наприкінці зустрічі після передачі верхом з лівого флангу в район 11-метрової позначки центральні захисники «зелених» не надто гостинно зустріли центрфорварда «смугастих» Касьяна і арбітр матчу Віктор Кравченко без жодних вагань вказав на точку. Вирок арбітра виконувати взявся сам постраждалий і зробив це бездоганно – гарматний удар в праву «шістку» і хоча Богатінов розгадав намір центрфорварда «зелених», жодних шансів зберегти переможний рахунок для своєї команди в нього не було.

Sport.ua
 
Источник Sport.ua
Оцените материал
(1)
Сообщить об ошибке

Если вы нашли ошибку, пожалуйста, выделите фрагмент текста и нажмите

Настроить ленту
Настройте свою личную ленту новостей

ВАС ЗАИНТЕРЕСУЕТ

Комментарии 6
Введите комментарий
Вы не авторизованы
Если вы хотите оставлять комментарии, пожалуйста, авторизуйтесь.
LembergWestUkraine
На позиціях центрального захисника та вінгера діяли гравці, які перебувають на оглядинах.
===================================
Хто такі на оглядинах ?!
lviv-999
Хто претендент на виліт а хто буде боротись за єврокубки побачимо по ходу сезону!!!!!!!!А зараз просто іде підготовка.Втрата Лукаса і Еріка не біда це хороші футболісти але надто зациклені на собі а потрібна команда!!!!!!Зробивши 3-4 толкових покупки і можна боротись за єврокубки.Іщенка з КОжановим вернути б !!!!!!!!!!
dudigo78
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил
STALKER_ANTON
,,Карпати провели двохсторонку''
Супер-новина. А я йду сьогодні також м'яча покопати, чого нема новини про це?
slavun20091
Пользователь заблокирован администрацией за нарушение правил